Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I da, Juve 3 puta bolja ekipa sa Maksom nego li sa Konteom.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Meni ne izgleda bas tako. Jos reci 3 puta, preterivanje. Konte je jednostavno fejlovao u LS, eksperimentisao, dosta slabih odluka, al generalno mislim da su ekipe egal. Plus treba uzeti u obzir da je Maks sa Konteovom ekipom u punom cvatu onomad stigao do finala.
      Originally posted by Dekinjo
      Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
      Originally posted by La Jugoslavia
      Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Juve i Atletiko za sada bez greske u LS. Prvi u grupi lagano, mislim da su oba tima jos pre poslednjeg kola obezbedila prvu poziciju, a vrlo suvereno su prosli i osminu i cetvrtinu finala. Plus smatram da su oba tima u jako dobroj formi (posebno mislim da je Atleti u usponu, jer pratim La Ligu x puta vise od Serie a) mada iskreno sva 4 tima su u dobroj formi. Atletiko je imao oscilacija posle sjajnog pocetka sezone(doduse to se nije primetilo u LS ali u ligi jeste), ali su zasluzeno, sada vec i neiznadjujuce opet u polufinalu. Monako sjajan, posebno u napadu, razbili su i Engleze i Nemce, pokazali da nije sreca ili da im neko lezi. Ostaje da vidimo kako ce biti sa jacim odbranama, ali cine se vrlo jaki. RM malo slabija igra u grupi, ali pokazuju neverovatnu mentalnu snagu pod Zidanom, kad se lomi ili kad su u nepovoljnoj situaciji, tad uvek izvuku keca iz rukava, cele sezone. Nokaut faza i La liga sve pokazuju. Juventus dominira u Italiji kao sto smo navikli, ali za razliku od pre 2 godine(moj utisak) kad se pricalo da ce izbaciti RM smatram da su ljudi pricali to zbog stila igre iako su bili igracki slabiji, racunao sam to kao na malo iznenadjenje i RM mi je bio favorit. Smatram da je sada Juve igracki mnogo jaci nego tada i ako dobije to ne mora nikako biti na taktiku, nego mogu da se nose sa svima u svim stilovima igre. Jako su cvrsti kao celina.

Licno rangiranje
        RM
        Atleti
        Juve
        Monako
        Razlike su stvarno minimalne posebno izmedju prva tri po meni. Verovatno bih za 15 minuta promenio raspored. Svako ima nesto po cemu je najjaci i mnogo pozitivnih stvari, tako da nijedan prolaz mi ne bi predstavljao iznenadjenje. Monako malo ispod, ali imace dobre sanse za finale, nije kao da mu dajem 10% nego mnogo vise. Ovo ima veze i sa tim sto Francuze ne pratim i sa tim da nisu jos stizali ovako daleko. Videcemo sta ce zreb doneti. Aupa Atleti!!!

Comment

• Kakav beton odbrana Juvea. Daleko od toga da ga "ne bi primili do sutra", jer neko drugo veče Messi posprema dva gola iz situacija koje je imao večeras, a uglavnom jedan. Ali nije to poenta, poenta je da ovaj Juventus od večeras mogao primiti gol samo na genijalnost nekog individualca. A to je maksimum što se može tražiti od neke odbrane. Takvu odbranu protiv ove generacije Barselone je samo još Atletico odigrao u par navrata.
          Potpuno zasluženo, pojeli Barsu u prvom meču, u drugom odradili ono po šta su i došli i ni u jednom trenutku se nije dovodio u pitanje njihov prolaz. Čestitke navijačima

A sad svim srcem uz Monaco. Nisam siguran ko bi njima od ova 3 tima najviše ležao, ali imaju šta da kažu protiv bilo kojeg.

Comment

• Alegri se doktorski zatvorio šanse nisu imali.Slušao sam svakakva mišljenja pre tekme pogotovo od dečurlije u kafiću tipa preokrenuće Barsa kao protiv PSG-a,šta'š mlada deca zelena Boga mi biće ovo otvoreno polu finale sve je moguće i iskreno mislim da nema nekih preteranih favorita.Nekako svi otpisuju Monako a imam osećaj da će momci završiti u finalu
            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Krenula zabava

sigpic

Comment

• Messi propo.

UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Pas ne moze da pogodi..
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Kakva pasčina Pogbe....ništa ne valja Paul.

Comment

• Dace i gol

Comment

• Ovoga smo se bojali, bez drugog stopera mjesec dana.
                        sigpic

Comment

• Uzas!

tapatalk
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ajde Jozo kuci skup sa Blindom

Comment

• Blind...
                              sigpic

Comment

• Jbg visio gol

tapatalk
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X