Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To je to, potpisujem. Ovo je katastrofa od sudjenja bila i jesu pogurali Real, ali Bajern sigurno nije zasluzio prolaz, ajde neka je penal i bio jer je diskutabilan i danas jako ali je Vidal mnogo ranije zasluzio iskljucenje, isto tako i Kazemiro, a kod autogola je cisti ofsajd. Oni maltene nista nisu igrali, u Minhenu zavisili od Nojera, danas od nesposobnosti igraca Reala u zavrsnici. Lijeva strana im je prelosa, Alaba ne postoji, Riberi nije smio da igra prije Koste, Alonso usporava svaki napad, nije mu bilo mjesto na terenu isto. Ali to je Karlo, on se oslanja na stare igrace, uvijek je i uvijek ce.
    sigpic

Comment

• I nek je Ronaldo postigao 5 golova u polufinalu jednom Bajernu.
      Ogadili su vise na tu temu Mesi i Ronaldo, ko da ne mozes obojici postovati a ne birati jednu stranu a drugog hejtovati.

Taj Ronaldo za male ekipe je dostigao broj od 33 golova u 1/4, 1/2 i finalima LS. Bas za male ekipe. Klasa vecna.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Ja sve kontam da se tripujemo, zaboravljamo, da je oduvek bilo toliko grešaka sudija, ali sve mi se više čini da je ipak svake godine sve gore i gore. Počeću još da verujem u onu teoriju zavere da se namerno greši da bi se pogurala tehnologija.
        Bilo kako bilo, od nekoga ko je pre nekoliko godina bio protiv iste, sad sam apsolutno za video provere. Oduzeće malo šmeka, gunđaćemo siguran sam i na nju kad se uvede, ali neophodna je.

Inače, sedmu godinu za redom bar dva tima iz Španije u polufinalu LŠ.

Comment

• Vratilo se Bayernu za proslu sezone kada su dali 2 neregularna gola u Torinu, i plus ponistili gol u Minhenu Juventusu za 0-3. Karma is bitch, tako kazu
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• A nije se Bayern zalio kad se Lewa bacio i izvukao nepostojeci crveni za Kosa, proslo kolo?
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• https://gfycat.com/DependentSilkyGra...er#?speed=0.25

Comment

• Cist je ovo start bio, bez faula.

Pa nije fudbal igra za djevojcice, gdje malo ga taknes on se polomi.
                sigpic

Comment

• Comment

• Kriminalno suđenje sinoć u Madridu iznenađuje me tim više jer je Viktor Kašai smatran za respektabilnog arbitra koji nije sklon prevelikim kiksevima. Juče su on i pomoćnici totalno uticali na konačnu rezu.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                      Ja sve kontam da se tripujemo, zaboravljamo, da je oduvek bilo toliko grešaka sudija, ali sve mi se više čini da je ipak svake godine sve gore i gore. Počeću još da verujem u onu teoriju zavere da se namerno greši da bi se pogurala tehnologija.
                      Bilo kako bilo, od nekoga ko je pre nekoliko godina bio protiv iste, sad sam apsolutno za video provere. Oduzeće malo šmeka, gunđaćemo siguran sam i na nju kad se uvede, ali neophodna je.

Inače, sedmu godinu za redom bar dva tima iz Španije u polufinalu LŠ.

Zastrasujuci podatak.

Comment

• Najjace mi je kada vidim kako Pike nesto "komentarise" ove sudijske greske koje su direktno uticale na mec Real - Bajern.
                        Sve to stoji, i tacno je da je Bajern ostecen i da je Real dobro podpomognut, ali ako neko na ovom svetu treba da cuti, da se pokrije usima i da kulira kada je ovako nesto u pitanju, onda su to igraci Barselone.

Maks izjavljuje kako veruje sudijama - ne bih ja bio toliko ubedjen da sam na njegovom mestu.
                        Last edited by Sandugp; 19-04-17, 12:35.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Max veceras skida skalp i u Kataloniji
                          sigpic

Comment

• Ko sudi veceras u Kataloniji?

PS. 18011056_1325642627517603_4993677470067317080_n.jpg
                            Last edited by LejkerBoy; 19-04-17, 14:12.

Comment

• Nojer zavrsio sezonu. SLomljeno stopalo, branio je cudovisno, najbolji je na svijetu ipak.
                              sigpic

Comment

• UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

Working...
                                X