Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sto se tice povecanja broja klubova, sada je za to kasno kod mene u svakom sportu, prosao voz. Mozda ako pocnem pocnem snuker da pratim, ali ne znam je l' tamo imaju klubovi ili je kao tenis(nisam upoznat uz duzno postovanje snukeristima)

Comment

• U snukeru navijaj za Osalivena, on je tamo najveci mag.

Comment

• Evo posto se Olja ukljucila. Ona je dobar primer za Noleta. Da neki njen rodjak sada bude u vrhu ATP navijala bi za njega, ali ne bi zamrzela Noleta i navijala protiv njega makar bili rivali osim u medjusobnom duelu, tu bi navijala za rodjaka(bar se nadam)

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
          Pocni da navijas za Liverpul ili Siti, znas kako ces da uzivas

Bici je alterego Tome.. shhhhhh
          To Freš konzumirao nešto

Juuuu još da dodaš Ars, pa da doživaljaj bude kompletan, ali jest, tek tu nema uživanja
          Neka dovoljna je Manča... sećam se barem

20 times 20 times Man United
          20 times 20 times I say
          20 times 20 times Man United
          Playing Football The Matt Busby Way!
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
            U snukeru navijaj za Osalivena, on je tamo najveci mag.
            Miko se ne bi slozio sa tobom
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Freshman View Post
              Ovaj bici mora da je neki mladji brat Tome aka Lunatic-a aka Abela.

Jardim do titule, kakvi Zidani, kakve pm.
              I s Ernestom je u nekom srodstvu.

I ja bih odmah potpisao da čarobnjaci iz Monaca uzmu, duplu krunu.
              Last edited by p4p1; 18-04-17, 23:50.

Comment

• Originally posted by Ognjen View Post
                U snukeru navijaj za Osalivena, on je tamo najveci mag.
                Selby je bogotac sad bojim se.

Ok, otislo se predaleko od teme u spam, pa bih vas zamolio da taj spam privedete kraju, da ne bih poceo da sankcionisem.
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                  Miko se ne bi slozio sa tobom
                  Roni je Roni ali

Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                    Pixare bici se zeza. Ma nisam ja presao u drugi tabir, ja kao dete u prvoj deceniji zivota nisam ni znao da su oni ljuti rivali jer ATM je imao los period pa sam stalno mislio da im je jedini ljuti rival Barsa. A za Atletiko sam zbog potpuno drugih stvari poceo da navijam, a tek u narednim godinama shvatio rivalitet. Do tada sam znao za CZV PAR i Inter Milan od gradskih kao i za Grke. Za ostale ne.
                    Ma nije to tako strasno. Pa i Bici je tek posto se doselio u BG saznao da su Zvezda i Partizan iz istog grada

Comment

• Originally posted by bici View Post
                      Pa i ja isto tako sa Zvezdom. U mojoj kuci je bilo zabranjeno pricati o Partizanu a roditelji mi nisu dozvoljavali da kupujem ni dnevne novine ni tempo, tako da nisam ni cuo za Partizan. Zvezda do kraja zivota. Onda sam se doselio u Beograd i huligani me jednom navatali na autokomandi i prevarili me da idem na jug, rekli mi da se tamo prodaju mnogo bolje i vece semenke nego na severu. I ja malo po malo, postao strastveni navijac Partizana a cale me se odrekao preko novina. Uskoro se selim u Novi Sad gde imam prijatelje koji su strastveni navijaci Vojvodine, pa cemo videti sta ce biti, moje srce je veliko, mozda ima mesta i za celu ravnu Vojvodinu. Ria Ria Hungaria.
                      Jebo Vojvodinu, navijaj za FK Novi Sad.U bratskim su odnosima sa Borusijom iz Dortmunda koji su im poklonili dresove pitaj Boga kada, bas kao sto i Juventus stoji iza Partizanovog dresa.

Meni je vise stalo do Radnickog iz Novog Beograda nego vecini koji tamo zive, a doselio sam se tek pre nekih godinu dana.

Comment

• Marić Preletačević.

Inače SP u snookeru ove godine uzima Tramp. Ne Donald, već Džad.

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Comment

• Wenger out !!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Ako prode sutra uopce, kakav crni Trump

Comment

• Meni zao Lestera, sramna igra Atletiko Madrida, sutevi na gol u 2. poluvremenu 16-1, i takva ekipa ode dalje. Ja razumem da se brane protiv Barse, Reala i da tu cuvaju rezultat, ali protiv Lestera mi je stvarno neverovatno.
                              Sudjenje u Madridu necu da komentarisem, uhvatio sam 2 na Bayern, sreca pa nisu racunali produzetke
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ajde sad bez zajebancije.

Sudije su katastrofa, ovo je dostiglo dno.

1. Onaj penal u Minhenu.
                                2. Drugi zuti za Vidala u 50 minutu danas.
                                3. Diskutabilan penal, ali znaju se pravila, ako je simulacija onda zuti, ako je penal automatski drugi zuti i crveni za Kazemira.
                                4. Drugi gol Bajerna ofsajd.
                                5. Vidal je zasluzio crveni, ali ne za onaj cisti start.
                                6. Gol iz ofsajda Ronalda.
                                7. Jos jedan gol iz ofsajda Ronalda.

Ovo su 7 ogromne greske, da ne bude samo da je Bajern osteten. Ocajno sudjenje.

Po meni je Real bio bolji u dvomecu, evo recimo u 3 od 4 poluvremena je bio bolji i konkretniji.
                                Ali ogadili su fudbal vise. Atletiko prodje sa nepostojecim penalom. Bas ocaj.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

Working...
                                X