Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by madrid View PostJel moze neko ko se razume da objasni Uefin ranking klubova. Na koju foru RM koji ima 3 pobede i 3 neresena u grupi ima 25.200 bodova u ovoj sezoni, a Atletiko koji ima 5 pobeda 1 poraz 24.200 . Pise da se za pobedu u grupi dobijaju 2 boda, za nereseno 1. 5x2=10 3x2 + 3x1 =9sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Lepo ja rekoh, ne treba otpisivati Lester. Druga ekipa u LS.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Sad ce ovi sa SKY-a da izmere koliko je udaljen bio Pereira i da je lopta napucana
Uspavanka je bila prvo poluvreme, ocekivano. Bilo par finih sansi za Juve, i onda Maxi umislio da je na terminuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by soe View PostIma li neko dobar link za Juve?
Nije mi secnuo ni sekunde, uvek gledam ovde, a jos prenose ona dvojica John Champion i onaj Jim Begling, pa sam u tripu da igram PESDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment