Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by z0La View Post
Ode 10000...Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Madridu se vise isplati da bude drugi, onda ne mogu ni na Barsu ni Atletiko(Spanci) ni na Bajern(isto drugi u grupi), a ostale osim Juventusa bi trebalo da izbacee bez problema. Naravno za one koji zele da gledaju derbije je bolje da budu prvi u grupu, jer ako je Borusija prva, onda niko od ta 3 spanska i 2 nemacka ne moze da se sastane.
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostNisi nasao? I ipak nece moci da te isplate? Kod mene u Socceru se ceka 10-ak dana pa se onda isplacuje, ukoliko je tiket izgubljen i ne pojavi se. Raspitaj se, ipak nije mala suma...
Inače, Milenijum je u pitanju. Ne verujem da će isplatiti, ali vredi probati svakako.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Mora dupli za ovaj majstorski potez...
Inače, ne znam jel neko video onaj prvi gol Rostova. Ne mogu se setim kako se zove o klinac što je metnuo ali se definitivno sećam kako je Boateng otišao po burek. Izbacio ga kao Messi lično...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
E moj Mou, kakvu ti igracinu drzis na klupi 2 mesecaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment