Krece show
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostAko ce Zidan bit na klupi, daj Real svaki put nama.
Da jedan od argumenta moze biti i taj,da ja pratim fudbal i sasvim ja dovoljno uociti razliku u kvalitetu,tu nema sta preterano da se objasnjava
A ako bas hoces u tvom stilu onako argumentovano zbog Wengera na klupi
Comment
-
hahah...stara dobra argumentacija...kad se ne zna sta, krece sa halucinacijama
Aj da je bar uporedio Benfiku ili Besiktas pa da se vodi polemika ovako je smesno,ej Real da izbace pa iz Arsenala bi jedino mesto u timu Reala mogao da ima Sancez i Ozil,eventualno Hectoru da se da sansa,ovo ostalo,rezerva rezervi...pardon i balaneseru dati sansu,da odrzi tempo igre, nekad ako treba protiv Osasune..
Comment
-
Real evo zadnjih skoro 2 mjeseca nikakve igre nema.
Genijalac na klupi se prosipa izjavama istim ko Hodgson. Ronaldo zaboravio igrat fudbal.
Sa Zidanom na klupi, Real nista nece osvojiti. Ona liga prvaka je isti kurac ko i Di Mateova.
Da se razumijemo gotovim ja Real i pratim ih, al ovo sto oni trenutno igraju je nidje veze.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
I Real i Arsenal ce biti prvi u grupi pa ne mogu jedni na druge u osmini. A Arsenal ce ispasti u osmini. Bespotrebnu diskusiju vodite.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostReal evo zadnjih skoro 2 mjeseca nikakve igre nema.
Genijalac na klupi se prosipa izjavama istim ko Hodgson. Ronaldo zaboravio igrat fudbal.
Sa Zidanom na klupi, Real nista nece osvojiti. Ona liga prvaka je isti kurac ko i Di Mateova.
Da se razumijemo gotovim ja Real i pratim ih, al ovo sto oni trenutno igraju je nidje veze.
A uostalom dal ce Arsenal zavrsiti prvi u grupi, vece su sanse da budu drugi tako da bolje prati ove moguce pobednike grupa
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostEngleska reprezentacija zadnjih 15 godina ima najjace individualce pa nisu nikad nesto znacajno uradili. Ako trener pojma nema i ekipa pojma nema.
А видиш код Арсенала ни играчи немају појма, а ни тренер. Барем за неки врхунски ниво.Last edited by Победа; 02-11-16, 23:45.
Comment
Comment