Originally posted by Pobeda..
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by 61563 View PostSlazem se najbolji na svetu,al slican napad imao i Pep,bio Eto,Anri,plus Cavi najbolje godine,a odbrana sa Pujolom,Abidalom,tadasnjim Alveso,Rafa Markesom,ne moze se porediti sa ovom Barsom,nece ova Barsa osvojiti ni LA ligu ni LS
Zata kazem da je Pep prevara nije dunster al daleko od Top 5 menagera trenutno
Vrlo lako je moglo da se desi da igraju 4 finala LS, a fudbal koji su igrali niko posle njih nije prikazao takav. Pa cak ni Hajnksov Bajern nije bio toliko dominantan.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostSlazem se najbolji na svetu,al slican napad imao i Pep,bio Eto,Anri,plus Cavi najbolje godine,a odbrana sa Pujolom,Abidalom,tadasnjim Alveso,Rafa Markesom,ne moze se porediti sa ovom Barsom,nece ova Barsa osvojiti ni LA ligu ni LS
Zata kazem da je Pep prevara nije dunster al daleko od Top 5 menagera trenutno
Ovaj tim Barselone je prejebeno jak. Fali im stabilan gosa (mada je i Ter Stegen veceras dominirao) i jedan napadac za podrsku. I boli ih patka.
A Pep kada je preuzeo imao je mladog ultraperspektivnog Mesija od koga je napravio legendu, imao je Eta jednu sezonu cini mi se, imao je ekipu koja je bila u kanalu rezultatski (jer je za Barselonu sve sem titula neuspeh) i igracki su bili prezasiceni i mogu slobodno da kazem za njihove standarde losi.
Ne mozemo se mi tu sloziti nikako jer je Pep za mene Otac svih trenera.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostJe l' si gledao ti tu Barsu?
Vrlo lako je moglo da se desi da igraju 4 finala LS, a fudbal koji su igrali niko posle njih nije prikazao takav. Pa cak ni Hajnksov Bajern nije bio toliko dominantan.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostJebo vas Cholo zvani, ne znam dat vise od 2 gola.
Originally posted by 61563 View PostNormalno da sam gledao,ta Barsa koliko se secam je uzela LS 08-2009 tad ih je i preuzeo, mozda i najbolji tim ikada zato i pricam to za Pepa,to bi svaki trener iole normalan osvojioLast edited by Победа; 19-10-16, 22:53.
Comment
Comment