Jbt. kad pogledam United toliko para potrosenih, ali ne mogu sastaviti jednu pravu postavu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kakv su ovo rezultati ljudi moji. Inter izgubio od Izraelaca...Roma nereseno sa Plzenom, doslo je cak 3-4 prelaza u ovom kolu( iz 1 u 2 ili 2 u 1), a mec Zenita je tek prica za sebe.
Prijatno me iznenadio Sasuolo, Lirola inace pozajmljeni igrac Juventusa postigao gol, a Politano nastavio sa sjajnim partijama. Ocekujem da ce oni cepati ovu LE ozbiljnije od ostalih Italijanskih timova.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Gleda sam Plzen-Roma i mogu rec da bi svaka ozbiljnija ekipa ispratila Plzen sa pet komada u mrezu... Ali oni ne mogu jer imaju drvo u spic. A Plzen potpuno razbijen, nude im se da prime pet golova ali dzabe... znaci nikakvo pozicioniranje igraca, razbacani na terenu ali Roma ne umije.
Paredes fin igrac, sto jes jes.
Inter potpuno drugi sastav, ovo me i ne cudi. Melo, Medel, Palasio, Eder, Biabany... raspadi od igraca.
Milo mi je radi Pata, podsjetio na stare dane...
Comment
Comment