Teško da je ovo perfektno, samo na iskustvo ima da ih dobiju, ništa više..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sanduu bas krivo sto Ajaks gubi.....
Drugi put, bice bolje...
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Za njih ocigledno i vise nego perfektno, osim sto su drzali loptu u prvom, nista nisu pokazali..(pu-pu)
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Originally posted by miloolja View PostSanduu bas krivo sto Ajaks gubi.....
Drugi put, bice bolje...
tapatalk
I krivo m sto ce Drvo naredne sezone igrati u LS. I krivo mi sto ce potpunonekonkurentna i prilicno inferiorna u odnosu na ostale jace lige, PL, sledece sezone da ima 5 predstavnika u LS.
Ali bice valjda bolje neki drugi put.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe nego mi je krivo sto Junajted sa ovakvom kukavickom, bednom i presrecnom igrom rutinski dobija. Ali jbg sta je tu je.
I krivo m sto ce Drvo naredne sezone igrati u LS. I krivo mi sto ce potpunonekonkurentna i prilicno inferiorna u odnosu na ostale jace lige, PL, sledece sezone da ima 5 predstavnika u LS.
Ali bice valjda bolje neki drugi put.
tapatalksigpic
Comment
-
Do nove godine Ajax ne bi dao gol.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment