Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ser Gagi View Post
    Ma ne znam, po meni je Juventus bolji kao tim, disu zajedno ne moguce kakvu je hemiju stvorio Max kralj, i znas ono ko prodje Barcu osvaja titulu

Ljudi ne mogu da prime gol, a na ovu odbranu Reala verujem da ce Gonzalo, Dibala i Alves stvoriti dosta problema

Finale od snova rekoh, 2 najbolje ekipe na svjetu igraju finale, sta moze bolje?
    Da bude odlican sudija u finalu

Real jeste favorit, jbg odlicne igrace imaju. Jest da ne valja nekom slututi povredu i sl, al se nadam da Bale nece igrati finale, bice nam daleko laske. On kad igra, zajedno sa Carvahjalom moze da pokrije dva terena. Bez njega ce imati vise rupa u odbrani.

Comment

• Vec je on uradio nesto sto niko nije za 50 i kusur godina i kao trener.

sigpic

Comment

• Naravno da je 50%-50%, kad sam mislio favorit mislio sam da je po meni Juve nekako blizi tituli i ono poklopilo im se da osvoje a i najbolji su tim po meni.

Pa i Real-Celta da je finale opet je to 50-50 da ga jbs Ne znas sta moze Ramos uciniti svojim divnim temperamentom

EDIT:

Jel ima neko informaciju o Karvahalu, dali ce mozda biti spreman za finale?

Ako nije veliki hendikep za Reala, najbolji desni bek sveta lagano

Comment

• Čini mi se da sam danas nešto čitao da su uži izbor za sudije Mažić i Skomina.
          DALE 1992-2020
          NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Vec je on uradio nesto sto niko nije za 50 i kusur godina i kao trener.

Где му је триплета?

Comment

• Samo da ne bude u narednim danima povreda igraca (Reala,Juventusa) neka za finale budu svi spremni.

Comment

• Originally posted by Победа View Post
                Где му је триплета?
                Polako, tek je poceo
                sigpic

Comment

• Bice 3:0 za Juve, eventualno 3:1

Comment

• Jak je Juventus kao crna zemlja, kompaktan nevjerovatno, na dvije dobijene bih im dao prednost, ovako na jednu ta neka uloga favorita ide Realu, tipa 51-49. Iskljucivo zbog toga sto Real ne gubi finala LS i sto ih Juventus najvise gubi. Ali opet i zakon vjerovatnoce je na strani Juventusa, s druge strane je i Zidan koji ne gubi finala maltene. Jedna utakmica, sve to ne mora nista da znaci naravno, ali opet sa psihiloske strane sve igra. I kad se igra na jednu utakmicu sve je moguce i nema pravila.
                    sigpic

Comment

• Mene zanima da li će Allegri izaći sa dva ili tri štopera..
                      DALE 1992-2020
                      NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by Jax Teller View Post
                        Mene zanima da li će Allegri izaći sa dva ili tri štopera..
                        Ni Max ti ne bih znao odgovor na to pitanje u ovom trenutku.

Comment

• Samo je vazno za Juventus da pritisne sredinu Reala, nece biti pametno da da loptu Modricu i Krosu i da se osloni na defanzivu, jer ce oni onda naci prostor. Vidjelo se i danas kako se mora protiv Reala.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Jak je Juventus kao crna zemlja, kompaktan nevjerovatno, na dvije dobijene bih im dao prednost, ovako na jednu ta neka uloga favorita ide Realu, tipa 51-49. Iskljucivo zbog toga sto Real ne gubi finala LS i sto ih Juventus najvise gubi. Ali opet i zakon vjerovatnoce je na strani Juventusa, s druge strane je i Zidan koji ne gubi finala maltene. Jedna utakmica, sve to ne mora nista da znaci naravno, ali opet sa psihiloske strane sve igra. I kad se igra na jednu utakmicu sve je moguce i nema pravila.
                            Gubio ih je vala Dva finala LS sa nama i ono famozno iz 2006. Al to sve kao igrac

Presudice zelja i sam pristup. One 2015. nismo imali sansi jer se videlo kolika je nervoza i nesto jednostavno nije stimalo. Sada je drugacije, deluje Juve bas naostreno i fokusirano. LS je konacno postala obsesija a ne skudeto.

Comment

• Ako Isco bude u prvih u 11 onda bi trebao izaći sa tri štopera. Treba ugušiti tu sredinu.
                              DALE 1992-2020
                              NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Real ce u finalu biti jaci za Carvajala koji je dvije klase iznad Danila.

Comment

Working...
                                X