Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martial igrač manje, bar ovih 30-35 minuta što sam ja gledao. 4-5 puta pokušao dribling, ličilo je kao da Kerik pokušava dribling, toliko pokretljivo.

Sad na kraju Ibra sam kao duh i on kasni sa pasom dobih 5-6 sekundi.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Иде ли Мурињо на 0:0 код куће?

Comment

• Originally posted by z0La View Post
        Martial igrač manje, bar ovih 30-35 minuta što sam ja gledao. 4-5 puta pokušao dribling, ličilo je kao da Kerik pokušava dribling, toliko pokretljivo.

Sad na kraju Ibra sam kao duh i on kasni sa pasom dobih 5-6 sekundi.
        Mnogo bitnija stvar. Ali ocigledno je najbitnije pricati o Pogbi..
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• Nek se tvitera
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nije Murinjo kriv sto je Pogba promasio 1 na 1.

Ali je kriv zbog forme Marsijala, nas ponajbolji igrac prosle sezone. Kriv je sto nemamo levu stranu napada, jer igra Darmijan a ne Sou koji je najbolji levi bek u klubu. Kriv je sto ne igra 4-3-3. Kriv je sto se zatvorio kao kukavica bez ikakvog direktnog fudbala da resi ovo u drugom poluvremenu, nisu mogli oni nista da urade, nek se ugleda na Zidana juce. On cuva rezultat kod jebenog Anderlehta, zamisli da je juce bio na poziciji Zidana. Potpisujem da bi se zatvorio.

Comment

• Sta uradi ovaj golman Besiktasa

Comment

• princara, sad ti meni reci da nije ovo namešteno...

Šalu/polu-šalu na stranu, neverovatno da golman ovo radi pri presingu 3 protivnička igrača na njega...

Zaslužio Lion posle silnih promašaja...
                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                  princara, sad ti meni reci da nije ovo namešteno...

Šalu/polu-šalu na stranu, neverovatno da golman ovo radi pri presingu 3 protivnička igrača na njega...

Zaslužio Lion posle silnih promašaja...
                  Sad sam vratio snimak, izgleda da stvarno nije provalio da mu je Morel natrcao

Comment

• Nerealno da golman ono radi pod presingom. Ali dobro, možda samo nema mozga...

The Ajax side that beat Schalke in the Europa League QF last night:

—No player over 27
                    —Nine players aged 21 or under
                    —Four teenagers

Tonight was the 1,650th consecutive match Ajax had at least one academy graduate in their starting line-up. A run dating back to Sept '82.
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Morace jos jednom da ih usere onakva generacija..
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
                        Иде ли Мурињо на 0:0 код куће?
                        Bez razmisljanja.
                        Originally posted by Dekinjo
                        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                        Originally posted by La Jugoslavia
                        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Humels i Boateng propustaju Bajer i pod znakom su pitanja za revans. Ako se ne oporave to je gotovo, sve sem ubjedjive pobjede Reala bi onda bilo cudo.
                          sigpic

Comment

• Hummels nije igrao na Alijanz, Boateng je igrao ali isto kao da nije Dugo nije imao slabiju utakmicu, pozicioniranje 0.

Comment

• Znam da nije ali je bila prica da ce biti spreman za revans, a sad odjednom Karlo izjavljuje nada se da ce moci da ga vodi u Madrid, dok ima i Boateng povredu. I ovako su imali problem sa skokom, a ako ne bude nijednog od njih dvojice onda nema sile da mogu da se odbrane iz vazduha.
                              sigpic

Comment

• bice pakleno majke mi

Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

Working...
                                X