Iživljavaju se protiv Arsenala sa igračem više u Londonu, nešto se sile, baš mi drago što ih sabija Zidan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sranje meč realno, par dobrih šansi i to je to.. Nojerovi refleksi su neverovatni, sila od golmanaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Dobra je stvar ako Real uspe da izbaci Bajern. Jer je Bajern jedina ekipa koja moze ozbiljno da ugrozi Juve.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nije ovo jos gotovo, morao je Real ovakvom Bajernu dati jos jedan.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Karlo dobrodosao u klub, sjedi, udobno se smjesti. Nije sramota izgubiti od doktora Zizua.
Penal nije bio ali da ga je Vidal dao bilo bi drugacije vjerovatno. I prije crvrnog ih je Real potpuno sabio, odlicna taktika Zidana, posle crvenog su morali vise golova da daju, i dali bi da nije Nojer cudoviste. Navijaci Bajerna su znali da ce Alonso poceti utakmicu, a jos tokom vikenda su negodovali sto ce se to desiti jer mu mjesto medju prvih 11 nije trenutno. Modric je malo ispao iz forme, ali je u drugo pokazao da je ipak najjaci vezni svijeta bez premca. Bejl dosta grijesi kod pasova ali masu defanzivno radi, cesto Real zbog njega ima duple bekove. Ronaldo vise ucestvuje u gradjenu, nekako je odjednom brzi, eksplozivniji, bas dobro izgleda,a i Benzemi se igra. Fino ovo Zidan skockao, ali nije jos nista gotovo. Levandovski i Roben su svijet za sebe u Bajernu i kad se Robert vrati bice masu jaci.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostGibraltar is ours!
Inace smatram da Lester ovde moze do prolaza ma koliko to cudno zvucalo, ne odgovaraju Atletiku ekipe koje igraju "tvrdo". Monako je po meni bio favorit pre utakmice, zbog sinocnjeg desavanja ali i forme, a u Francuskoj ne znam sta mora da se desi da bi prosao Dortmund koji je ocajan u gostima ove sezone.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment