Finale Bayern Juve, uzima to Max i dolazi u Arsenal dinastiju da gradi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Uh ovako sam prizeljkivao. Da Atletiku zapadne Lester(ili Monako) a da RM i Barsi zapadnu Bajern i Juve(nebitno ko kome). Ali tako sam se i pre 2 godine radovao Juventusu u polufinalu(protiv RM) pa znamo sta je bilo. Hajde Colo, samo polako,korak po korak, verujem u vas.Last edited by colchonero; 17-03-17, 13:00.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostUh ovako sam prizeljkivao. Da Atletiku zapadne Lester(ili Monako) a da RM i Barsi zapadnu Bajern i Juve(nebitno ko kome). Ali tako sam se i pre 2 godine radovao Juventusu u polufinalu(protiv RM) pa znamo sta je bilo. Hajde Colo, samo polako,korak po korak, verujem u vas.
Procitao sam post u temi Atletica, mada i dalje mi nije to jasno da neko navija za Real Madrid i Atletico Madrid. To bi bilo isto da ja navijam za Milan i Inter (gradski rivali).Last edited by Rossonero; 17-03-17, 13:05.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View Post@Pobeda..
Videces kako, kad dodje to tih susreta. Atletico se hrani ofanzivnim ekipama, Atleticu bi lakse bilo da im je dosao Bajern.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ako neko takticki moze da oduva Barsu, to je Alegri.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJbg znas kad nekog stvarno zavolis i navijas uvek za njega, ali opet "prva ljubav zaborava nema" iako ti je nanela ogroman bol u finalima LS. Ali mi je drago da su ovi iz UEFE konacno zavrnuli Florentina.
Zamisli sad ja kazem navijam za Milan i Inter? Zar nije malo cudno, realno?
Comment
-
Daj da vidimo sta taj Tilemans moze. Realno smo dobili jednu od najslabijih ekipa.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Lester, Monako, Juve i Bajern idu dalje - kvota 40, mora se zategnuti Realno mogu i sve da promasim.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment