Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Veliki Andy Murray ovo uzima.

Comment

Murray osvaja preko Federera. Mozda jos Nishikori ili Cilic mogu do finala.
      Djokovic je dozivio praznjenje nakon Garrosa, isti je slucaj i sa Muguruzom i Nadalom prije. Vise prakticno nema sta osvojiti

Comment

Originally posted by Mr. Wolf View Post
        Velika sansa za Mareja koju bi trebalo da iskoristi
        Zasluzio je titulu, ima zaista dobru sezonu plus postao otac. Finale Madrida, finale i titula u Rimu, finale RG pre toga finale AUS Opena. Tri GS tri finala, ovaj u WB mu sigurno nece izmaci, red je i za titulu na WB. Ako Novak nije uzeo "Zlatni Slem" Marej ima sve sanse bar za "Srebrni Slem".

Comment

Originally posted by skeptik View Post
          Zasluzio je titulu, ima zaista dobru sezonu plus postao otac. Finale Madrida, finale i titula u Rimu, finale RG pre toga finale AUS Opena. Tri GS tri finala, ovaj u WB mu sigurno nece izmaci, red je i za titulu na WB. Ako Novak nije uzeo "Zlatni Slem" Marej ima sve sanse bar za "Srebrni Slem".
          Meni je malo bzv ovo "zasluzio je" . Ako Mareja (ako dodje do finala) dobije Federer ili neki treci, zasto za njih onda ne bi bilo zasluzeno? Sve je to super sto je ostvario u ovoj godini, ali zasto bi zbog toga zasluzio neku titulu za koju se bore ravnopravno i ostali igraci? Po tome, Rodzer je zasluzio USO09, osvojio tri GS i jbg, desio se Delpo u finalu itd...
          Marej jeste prvi favorit sada, a titulu zasluzuje onaj koji je i osvoji, da li ce to biti Marej, videcemo brzo
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

Ovo "zasluzio" titulu sam napisao u kontekstu tekuce sezone i dva izgubljena GS finala od Novaka. Naravno da on to treba da potvrdi na terenu u sto ne sumnjam.

Comment

Naci ce Endi nacin da prokocka ovde titulu, ili ce izgubit vec u narednom mecu od Kyrgiosa, ili u finalu od Federera (sto bi stvarno bila sprdnja s obzirom koliko se Federer ove godine muci sa povredama i koliko malo meceva je odigrao).
              Dzudi verovatno mislila samo je Djokovic pretnja.
              -To define is to limit.

Comment

Ako Endi prokocka titulu ovde, moze slobodno da ode da se ubije. Sa druge strane u koliko osvoji onda ni N1 pred kraj godine nije nemoguc, s tim sto mora da odigra na nivou do kraja sezone i naravno da se nada da ce i Novak biti losiji nego inace, sto takodje nije nemoguce.
                Last edited by Sandugp; 03-07-16, 14:58.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Ako izgubi od Kirijosa neka se odma povuce slobodno. Imace moju podrsku u tom mecu, kao i eventualnom mecu protiv Federera. Ako mu to nesto znaci.

Prvo mjesto me slabije zanima, on moze samo na kratko vrijeme da drzi prvu poziciju, da bi je drzao pritom mora na svakom turniru da ide do kraja, sto opet ne moze da odbrani naredne godine, tako da Djokovic ce narednih godina zbog svoje konstantnosti doci do te 303 nedelje. I dobro je da ima neko da ga gura.
                  sigpic

Comment

Inace Marej je zasluzio da jednoga dana bude prvi igrac svijeta. Kakva bi nepravda bila da on ne bude prvi, a bili su Moja, Ferero, Rios, Muster, Rafter, Kafeljnikov, Safin, Hjuit koji je bio prvi 80 nedelja jbt. Od svih njih je Marej bolji, za neke i izmislio tenis. Pa i od Guge je bolji iako ima Slem manje, ali Guga je bio igrac jedne podloge.
                    sigpic

Comment

Originally posted by Vladan View Post
                      Inace Marej je zasluzio da jednoga dana bude prvi igrac svijeta. Kakva bi nepravda bila da on ne bude prvi, a bili su Moja, Ferero, Rios, Muster, Rafter, Kafeljnikov, Safin, Hjuit koji je bio prvi 80 nedelja jbt. Od svih njih je Marej bolji, za neke i izmislio tenis. Pa i od Guge je bolji iako ima Slem manje, ali Guga je bio igrac jedne podloge.
                      Manje vise. Igrao je Guga odlicno i na betonu, ima podosta velikih titula i na betonu. S tim sto mogu da se slozim u koliko mislis na slemove. Jer realno Guga je bio igrac za jedan slem, na svim ostalim kroz citavu karijeru, nije belezio neke rezultate vredne pomena
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Cudi da je Kirijos i dalje tu i prijetnja za drugog tenisera svijeta, a mnogo bolji i talentovaniji Zverev ispao pjeske. Cak i ponizen.
                        A ti se baš potresao i za jednog i za drugog. Do duše prvi ti je malo simpatičniji

Šalu na stranu,
                        Zverev je mlad, vreme radi za njega. Kirjos hvata priključak u pokušaju da upadne u "smenu generacija" i realno bi bilo da u narednim godinama pokupi neke titule, da ne ostane večiti talenat kao i mnogi pre njega.
                        Vidim da je sada smirio svoju "mladu usijanu glavu" što se najbolje videlo kada je dobio opomenu dok se pripremao da na 40:30 u poslednjem gemu odservira poen za pobedu.
                        Da li je sve to tako jer voli da igra na Vimbldonu ili je sazreo videćemo u mesecima pred nama.
                        Ja mu iskreno želim da uzme ovaj WB, to bi mi bilo najdraže pošto već Novak nije u mogućnosti.
                        Ne samo zato što mi je od uvek simpatičan već i iz nekih drugih razloga.

Zverev po meni više upada u neku novu generaciju.
                        A da objasnim i to.

Imamo prvu generaciju, Rodžer, Endi, Novak..
                        Zatim drugu Kirjos, Tim, Veseli...
                        I treću gde su Zverev, Fric, Tiafo, Rublev...
                        Last edited by Marija81; 03-07-16, 18:47.
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Nisikori - Cilic

Odlican mec u najavi,sta vi mislite ko je blize pobedi?
                          Last edited by lobi; 03-07-16, 22:41.

Comment

Andy Murray bi da je Federerovo godiste sada imao dvocifren broj GS titula. Imao je nesrecu da vecinu karijere igra protiv mozda i trojice najvecih ikada.

Comment

Originally posted by Samuraj View Post
                              Andy Murray bi da je Federerovo godiste sada imao dvocifren broj GS titula. Imao je nesrecu da vecinu karijere igra protiv mozda i trojice najvecih ikada.
                              Kako kad bi onda imao Feda u punoj snazi?

Sent from my Z3 compact <3
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

Covjek koji ne moze dedu Federera da dobije, al bi zato imao dvocifren broj slemova u njegovm prajmu.

Ovdje zakljucci postaju sve bolji i bolji
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...