Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne mogu da verujem da Nisikori rizikuje tezu povredu.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Predace Kei, Cilic da ponovi USO, kad moze Vavrinka dva Slema, moze i on
      Sad za Endija navijas ili za Marina, odluci se.
      OVAKO

Comment

• Originally posted by lobi View Post
        Ne mogu da verujem da Nisikori rizikuje tezu povredu.
        U igri je skroz ok samo ne moze raditi pokrete kod servisa, presao je na agresivniju verziju iz igre pa sta bude, barem jos ovaj set

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          Sad za Endija navijas ili za Marina, odluci se.
          Navijam za Nadala, on je proslost, mozda mu pomognem da osvoji koji turnir do kraja karijere, turnir serije 250 da se razumijemo. Ostalo je previse za njega.
          sigpic

Comment

• Mislim da stvarno nije vredno toga, cak i ako prodje Cilica sto je u ovakvom njegovom stanju nemoguce, nece imati dovoljno vremena da se oporavi za sledeci mec. Zato mi ovo svarno nema smisla.

Comment

Navijam za Nadala, on je proslost, mozda mu pomognem da osvoji koji turnir do kraja karijere, turnir serije 250 da se razumijemo. Ostalo je previse za njega.
              A skim igra Nadala na Wimbledonu?
              OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                A skim igra Nadala na Wimbledonu?
                Pametan je bio ovoga puta, nije ni dosao, dosta je ponizavanja od Darcisa, Brauna i Rosola, poluprofesionalaca.
                sigpic

Comment

Pametan je bio ovoga puta, nije ni dosao, dosta je ponizavanja od Darcisa, Brauna i Rosola, poluprofesionalaca.
                  Epa za koga si na ovom Wimbledonu to te pitam, ja umalo pomislio da Rafa igra a da nisam primetio. Ne za drugo, rekao si za Mareja, pa sad za Marina, valjda ces na kraju biti za onaj koji osvoji.
                  OVAKO

Comment

• Rece Stefan koji navija za 1000 igraca za tura, ustvari za svakog ko igra protiv Djokovica, cak i Federera, jer je prosle godine postao svjestan da ga Nadal ne moze stici. Lojalni Stefan, kralja sale, sege i posalice.
                    sigpic

Comment

• Ovo sto sad igra Federer je najbolje sto je igrao od AO. Napokon malo ritma da uhvati. Samo nek nastavi ovako.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Oduvjek se zna da sam ja navijac Nadala i Kverija, evo pitaj Shminku ili Prleta oni ce to potvrditi. Kverija pratim jos otkad je bio klinac, mogao je imati veliku karijeru da ga nisu sprecile povrede. Bas mi je drago sto je na ovom turniru isplivao sav njegov talenat i mukotrpni rad. Evo trenutno skoluje Mahuta, jedan od najboljih travara danasnjice.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                          Ovo sto sad igra Federer je najbolje sto je igrao od AO. Napokon malo ritma da uhvati. Samo nek nastavi ovako.
                          Johnosn je poprilicno ogranicen, ali lepo je videti da Role to konacno eksploatise i da koristi brejk lopte.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Posto znas sve o Kveriju pomogni Prletu oko sveobuhvatne analize tog vrhunskog tenisera i meca koji se igrao petak/subota. Vi ste ipak vrhunski teniski analiticari, valjda cete imati vremena da taj istorijski dogadjaj stavite na papir. Bila bi ogromna steta da svijet to ne procita. Sem Kveri covjek koji je spasio tenis. Eto vam naslov.
                            sigpic

Comment

• Predao Kei, trebao je to i ranije uciniti, na nista nije ovo licilo. Da vidimo sad Milosa.
                              OVAKO

Comment

• Nerado ali je morao da preda. Mogao je da ostane na terenu i da se muci, ali ne bi vise od par gemova uzeo do kraja meca. Steta za vrhunski duel u najavi, Kei od stakla i dalje.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X