Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Verovatno, očekivala sam ga danas
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Djokovic je lepo rekao da je bilo izmedju njega i Rogera za teren no.1, ali Roger je igrao sa domacim teniserom i ovo je bio logican raspored.
      Zasto imate potrebu da svuda nalazite teorije zavere?
      To je objasnjenje za malu djecu.

Novak je fino prigovorio. Bas engleski. Sa pravom dozom sarkazma.

Federeov mec je bio daleko manje zanimljiv od Novakovog. Osim toga, mogli su obojica igrati na cetralnom terenu. Konacno, zasto je Novak bio 2. mec? Zato sto je tako najvise mentalno umaran. Organizatori su imali sansu, zaigrali na Novakov umor i dobili. Sve skupa je bilo potpuno njihovo diskreciono pravo. Ali nije bio fair-play.

-------

Zapazio sam i ja komentar da je dobro sto Novak igra na terenu broj 1 protiv Kuerija. Komentator ocigledno nije bio upucen. Oraganizatori su bili i te kako upuceni. Prosle godine Anderson, ove Kueri.
      Last edited by NI; 03-07-16, 00:41.

Comment

• Jeste, ja sam prokomentarisao to. Nazalost, pogresio sam. Prognoza koju sam ja gledao za taj dan je delovala dobro. Doduse organizatori su sigurno bolje od mene znali prognozu. Svakako da se secam Andersona, ali sam se mnogo vise plasio da mec sa Raonicem ne lici na taj. Svakako je za Novaka bilo optimalno da igra 4. kolo na c1, ali nije Marej pa da mu tako ucine.

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
          Jeste, ja sam prokomentarisao to. Nazalost, pogresio sam. Prognoza koju sam ja gledao za taj dan je delovala dobro. Doduse organizatori su sigurno bolje od mene znali prognozu. Svakako da se secam Andersona, ali sam se mnogo vise plasio da mec sa Raonicem ne lici na taj. Svakako je za Novaka bilo optimalno da igra 4. kolo na c1, ali nije Marej pa da mu tako ucine.
          Pedja nema veze.

Raonic je bitno bolji igrac od Kueriao. Kao prvo je konstantniji. Medjutim, raonic ne moze odigrai onako dobro kako je Kueri odigrao prva dva seta. Raonic nema onakav BH. A BH je na kraju presudio. Znamo da Kueri ima strasan servis i da FH moze da opali viner, a ako ga ide, a islo ga je u prvva dva seta, onda je i postotak odlican. Novaku dakle ostaju da jedino BH CC razmjene kao realativno sigurna igra. Kueri je treba u njima da grijesi cesce nego je grijesio.

Inace, ko ti kaze da Novak i protiv Raoica ne bi igrao na terenu 1? Mari je morao igrati na centralnom kao favorit, Federer - Nisjhikori ili Cilic se uvjek mogu proglasiti interesantnijim mecom od meca Raonic-Novak.
          Last edited by NI; 03-07-16, 00:50.

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
            Jeste, ja sam prokomentarisao to. Nazalost, pogresio sam. Prognoza koju sam ja gledao za taj dan je delovala dobro. Doduse organizatori su sigurno bolje od mene znali prognozu. Svakako da se secam Andersona, ali sam se mnogo vise plasio da mec sa Raonicem ne lici na taj. Svakako je za Novaka bilo optimalno da igra 4. kolo na c1, ali nije Marej pa da mu tako ucine.
            Nisi pogresio, zapravo Novaku je odgovarolo da ako bas mora da odigra bar jedan mec na terenu No1 da odigra mec bas protiv Kverija. Mahut je specijalista za travu i mnogo bolji igrac od Kverija na toj podlozi, dok je Raonic bolji igrac i server od Kverija. Da je Novak izgubio od Mahuta u sledecem kolu na terenu No1. onda bi bilo drvlje i kamenje zasto je protiv njega bas igrao na terenu No1. Ja sam odmah posle zreba komentarisao da je Novak dobio najgori moguc zreb i da je finale Federer-Marej vrlo izgledna stvar. Da Novak nije izgubio od Kverija izgubio bio bi od Mahuta ili Raonica.
            Vidi se da je mentalno i fizicki potpuno istrosen posle RG. Napravio je epohalnu stvar i zasuzio je odmor od tenisa.

Comment

• Dobar je Vladan, nemoj tako da se ponašate, samo će mu Saša Zverev, šampion WB 201, doći glave.
              Last edited by Velikiajnstajn; 03-07-16, 07:03.
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Steta za taj kalendarski niz GS u jednoj godini, da je to uspio gdje bi mu bio kraj,,,nervira me to kad gubi od slabijih od sebe mada Kveri igra dobro, al ipak je ovo GS i nije smio dopustiti sebi rano ispadanje iz turnira,,i neko napisa da je Olimpijada vaznija od GS,,,navaznije u tenisu su cetiri GS, to ko kad bi za fudbal rekli da je Oi vaznija od Mundijala,,,nadam se samo da nece doci do nekog veceg pada kod Novaka i da ce biti spreman do Americke turneje,

Comment

• Види се већ дуже време да је Новаку тенис преко главе, једва је Рим одиграо, онда Весели, Квери, на силу је изгурао Париз и још ако га натерају на олимпијаду, кад да се ужели тениса... мора да паузира... урадио је много, што нико није урадио и мора добро да се издува и одмори... глава му је пуна свега.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Nisi pogresio, zapravo Novaku je odgovarolo da ako bas mora da odigra bar jedan mec na terenu No1 da odigra mec bas protiv Kverija. Mahut je specijalista za travu i mnogo bolji igrac od Kverija na toj podlozi, dok je Raonic bolji igrac i server od Kverija. Da je Novak izgubio od Mahuta u sledecem kolu na terenu No1. onda bi bilo drvlje i kamenje zasto je protiv njega bas igrao na terenu No1. Ja sam odmah posle zreba komentarisao da je Novak dobio najgori moguc zreb i da je finale Federer-Marej vrlo izgledna stvar. Da Novak nije izgubio od Kverija izgubio bio bi od Mahuta ili Raonica.
                    Vidi se da je mentalno i fizicki potpuno istrosen posle RG. Napravio je epohalnu stvar i zasuzio je odmor od tenisa.
                    Nije problem sto je Novak igrao protiv Kuerija na jedinici. Nego sto je igaro po kisnom danu. Sto se na pocetak cekalo satima. Sto je mec prekidan 4 puta.

Moguce da je Mahut bolji igrac na travi od Kuerija, ali Sam je definitivno opasniji. Mahut nema takav servis. Osim toga Kueri nikada nije odgovaro Novaku.

Da nije izgubio od Kuerija, tesko da bi izgubio od Mahuta. Vjerovatno bi pobijedio i Ranoica, ali Federer pa Marija, tesko da bi prosao. Tako je Novak i kalkulisao. Izmedju ostalog, rani poraz daje nedjelju dana vise pauze, plus sto se manje umoris.

Comment

• Trebao je Isner juce zavrsiti,bice mnogo tesko danas.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• U Tsonge uboge majice... Izvadio iz ormara uspomenu sa svoga juniorskog Wimbledona

Comment

• Delpo će i sa 50 godina masakrirat ljude sa FH

Comment

• Ajde John,ovo su tvoji mecevi.
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nista mu ovo nije trebalo, ali ajde
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Nije problem sto je Novak igrao protiv Kuerija na jedinici. Nego sto je igaro po kisnom danu. Sto se na pocetak cekalo satima. Sto je mec prekidan 4 puta.

Moguce da je Mahut bolji igrac na travi od Kuerija, ali Sam je definitivno opasniji. Mahut nema takav servis. Osim toga Kueri nikada nije odgovaro Novaku.

Da nije izgubio od Kuerija, tesko da bi izgubio od Mahuta. Vjerovatno bi pobijedio i Ranoica, ali Federer pa Marija, tesko da bi prosao. Tako je Novak i kalkulisao. Izmedju ostalog, rani poraz daje nedjelju dana vise pauze, plus sto se manje umoris.
                                Sto se Mareja tice bilo bi cupavo, s tim sto bi Novak 99% dizao jos igru kako bi turnir odmicao. Bez obzira i na nemotivisanost i psihicku zasicenost, kako bi se pehar priblizavao tako bi i zelja za novim slemom u njemu rasla i potisnula bi sve probleme. Ali sto se Federera tice, e njega bi dobio i sa ovakvom igrom, jer necemo se zajebavati NI Federer ce Djokovica na tri dobijena seta pobediti pod bilo kakvim uslovima - nikada.
                                A ovo za kisni dan i keca se u potpunosti slazem.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X