Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad će verovatno dobiti sponzora i neće morati da sam kupuje majice sa RF logom..
    Sve najbolje mu iskreno želim.
    Originally posted by gokara
    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      I ja sam stekla utisak da Fedu smeta ova karnevalska atmosfera.
      Jedno je karnevalska atmosfera, a drugo je kad je ceo stadion protiv igraca.
      On je izjavio da je ovo bio jedinstven mec i da ce ga zauvek pamtiti.

Sent from my Z3 compact <3
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Izgleda da se vise nece igrati van centralnog, bice to jedan divan cetvrtak
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Jedno je karnevalska atmosfera, a drugo je kad je ceo stadion protiv igraca.
          On je izjavio da je ovo bio jedinstven mec i da ce ga zauvek pamtiti.

Sent from my Z3 compact <3
          A nisam razumela, ko je bio protiv koga?
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            A nisam razumela, ko je bio protiv koga?
            Publika je navijala za Vilisa, a ne protiv Federera.
            Ali Bojani je i to novo.. mi smo navikli i na ono "ceo stadion protiv igrača"..
            Last edited by jagodica; 29-06-16, 19:56.
            Originally posted by gokara
            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Moze li mi reci neko ko je zapravo mislio da onaj momak moze da pobjedi. Mislim ljudi uopce nisu ni navijali, samo se zabavljali i to je vise licilo na neku egzibiciju nego na drugo kolo Wimbledona.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Belinda odlicna, sad ce i Busar na centralni

sigpic

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                  Publika je navijala za Vilisa, a ne protiv Federera.
                  Ali Bojani je i to novo.. mi smo navikli i na ono "ceo stadion protiv igrača"..
                  Apsolutno si omasila poentu, sto me ne cudi
                  Nije meni problem da ceo stadion navija za drugog igraca ili protiv Feda, nego mi je smetala ta karnevalska atmosfera, kao da je egzibicija u pitanju a ne 2.kolo slema.
                  A ljudi neka navijaju za onog ko im je simpaticniji i koga vise vole, sa tim nemam nikakav problem.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Zverev po očekivanju rutinski odradio P.H.M.Moze se i preko Mise u drugom kolu, samo lagano majstore

Meni je bas simpa bilo kako su podržavali Wilisa, super je to
                    Last edited by LegendaBL; 29-06-16, 20:21.
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Pa dobro i po pravilu suzdražni Englezi dali momku "iz naroda" malo podstreka, a i oni siroti em ispali sa EP, em im se svašta dešava ovih dana.. pa malo oduška i pražnjenja nije na odmet...a ipak je samo 2. kolo, o razlici u klasi da ne govorim...
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                        Sad će verovatno dobiti sponzora i neće morati da sam kupuje majice sa RF logom..
                        Sve najbolje mu iskreno želim.
                        Ako ova majica nije pozajmljena (ima logo Guinot Mary Cohr , solidna fr kompanija kozmeticke industrije dosta prisutna i u tenisu ), mozda je vec dobio.
                        Moguce je Britima ovo svesrdno navijanje za njega doslo i kao vid opustanja i pokazivanja patriotskih osecanja naglasenih tekucim desavanjima.
                        Jer zaista da publika ne navija prvenstveno za RFa ne znam vidjeno mnogo puta do sada, mozda onaj mec sa Agasijem na USO.
                        Odradio je mec veoma profesionalno kako i dolikuje.Definitvno nije lako igrati ovakve meceve gde je vise prisutan ekstremni pokusaj zabave sebe i publike nego takmicarski mec , setimo se Fogninia i Novaka na AO.
                        Similis simili gaudet

Comment

• Iz nekog meni nepoznatog razloga, Nisikori i Beneto ce sutra mlatiti praznu slamu na centralnom terenu

sigpic

Comment

• Ne brisite komentare aman zaman kad kazem da je starcu rekreativac uzeo 7 gema

Comment

• упропастили сте коментарима оба играча, нити је Федерер старац, / још је на ногама/, нити је овај момак рекреативац, зна и те како добро да игра, а и да удара, било је ту врихунских потеза, одлична серва, излазак на волеје.... публика је свесна да нема шансе против ГОАТ.а и нормано да навија за слабијег, тако је у сваком спорту.... то што се довукао до другог кола није неко чудо, у тенису су такви пролази познати и чести, а шта да кажемо за Иванишевића? напустио тенис, добио почасну позивницу и освоио Вимблдон, то је чудо, а не ово....
                              sigpic

Comment

• Sta se desava na mecu Simon Dimitrov?

edit:
                                shvatila, i oni pocinju tek u 14h, a na live score-u vec stoji mec i pise play suspended

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X