Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - PL & Championship 16/17 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije razlog sto je otisao pa bi se sad vratio za ogromne pare. Jebe se meni za to, nego sto ga ne podnosim ko fudbalera.
    Pogba je klasa

Comment

• I Vladan Pola ne podnosi. Jbg drznuo se da odgovori starom

Anyway slazem se, trenutne opcije ili potencijalno Morata mnogo bolji fit nego Lukaku.
      sigpic

Comment

• Nema veze s parama, pokazao nepostovanje prema klubu i prema SAFu, posle pljuvao po klubu i po SAFu i sad se vraca iako je styvarno uzasno otisao za dz, vracas ga za transfer rekord posle svega. Mada zabolje me za pare, em nisu moje, em ih Mancester ionako ima previse. Da vrijedi tolike pare svakako ne vrijedi. Ali da je jedan potez kluba, jadan je.
        sigpic

Comment

• De, de... Cim opali prvu bombu sa 25 m u raslje sve ces mu zaboraviti
          sigpic

Comment

• Citam vas dvojicu vec 20 minuta na vasoj temi, a ustajem za 5 sati...i uzivam. Ali majku mu staru vise...

Sto se tice Celzija, Costa bratina prvi spic sto se mene tice.
            A Morata mi je wet dream (i u fm-u ). Ima taj mali nesto specijalno jebem li ga...

Comment

• Nemojte da se ljutite
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Njukasl je doveo Granta Henlija. Škotski štoper je došao iz Blekburna za sumu od 6.500.000 evra i potpisao je ugovor na pet godina.

Comment

• sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ipak nista od Lopetegija u Volvse, preuzeo spansku reprezentaciju
                    sigpic

Comment

• No confirmation on this, but according to Di Marzio, #CFC have put a €60M bid in for Lukaku. He was Emenalo's 1st target back in April. #efc
                      The interest is still there, but no confirmation of a formal offer. Chelsea still looking for an extra striker. #cfc #efc
                      https://twitter.com/HLNinEngeland

Ako dovedu i Lukakua onda je Kosta bivsi
                      sigpic

Comment

• Ne vjerujem da ide Čelzi po Lukakua. Trebalo bi da je sve završeno što se napada tiče dovođenjem Bačuajia. Ne igra Čelzi LŠ, nema potrebe za više napadača.
                        A ne znam što će nam Morata, ima iste karakteristike kao Diego, samo što je nema ludu glavu.
                        Isprobava Konte i RLC-a u napadu na ove pripremne, može i on poslužiti kao četvrti napadač uz Traorea.
                        sigpic

Comment

• Bris Đa Đeđe je peto pojačanje Votforda! Reprezentativac Obale Slonovače i desni bek Marselja potpisao je danas četvorogodišnji ugovor u transferu vrednom 3.400.000 evra.

Comment

• Telegraf

Everton line up shock £25 million bid for Swansea's Gylfi Sigurdsson
                            sigpic

Comment

• Krađa samo takva.

Comment

• Swansea se bas trudi da ispadne iz lige.
                                Originally posted by maliajnstajn
                                Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

Working...
                                X