Želim i ja igrati, ima li još mjesta?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2016. - Fantasy
Collapse
X
-
Ovi bogalji na fantasy-ju stavili sve igrace, eto da mi niste rekli ne bih ni znao da ne igra...
Ramos upao umesto njega.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Prijavljujem se ako možeТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
@ Mario14 i Realnost: Mjesta ce biti dok ne dodjemo 60. takmicara i osim ako prvi post na forumu nije u ovoj temi . Dobili ste kod na pp .
Comment
-
-
@Stewan
Jbm li ga. Ja se i dalje razmisljam, Sve u napad ili neka kombinatorika. Bar ova prva faza mi je sto se napada tice lagana Bejl, Ibra, Miler i Leva. Jeste da potrosis skoro pola para ali se isplati. Kapiram ce sve na njih da se ide.
Najveci mi problem krilo.. Trazio sam Mareza pola sata a onda se setio da nije iz Evrope
Originally posted by p4p1 View PostO'li igrati Sturridge u prvoj kod Roya?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Post@Stewan
Jbm li ga. Ja se i dalje razmisljam, Sve u napad ili neka kombinatorika. Bar ova prva faza mi je sto se napada tice lagana Bejl, Ibra, Miler i Leva. Jeste da potrosis skoro pola para ali se isplati. Kapiram ce sve na njih da se ide.
Najveci mi problem krilo.. Trazio sam Mareza pola sata a onda se setio da nije iz Evrope
Tesko brate od tetke. Bas tesko.. Runi je zagarantovan. A vidis da Kejn i Vardi igraju krila u odbrani.
Koji si ti kralj brateDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment