Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sutra kisa pada garant

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
      Sutra kisa pada garant
      Ja sam ubedjen da hoce.
      Gasketo se raspalo kao trula krpa.

Comment

• Ode Ramos a za njim i Vinolas.
        sigpic

Comment

• Bravo za Stana. Navijacu za njega u polufinalu. Jer, iako ima vece sanse protiv Novaka od Mareja, siguran sam da bi Novaku, kao i meni, teze pao poraz od Endija.

Comment

• Kako se ugasio Risa, nestvarno.
            Idemoooo Stanko do titule
            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Kako se ugasio Risa, nestvarno.
              Idemoooo Stanko do titule
              Treba mu opet ona cura što mu je "kroz poljubac belog dala", samo mrvicu da ga digne

Comment

• Originally posted by luka View Post
                Vladane, u najmanju ruku krajnje podcjenjivačka izjava..

Janko je u naponu snage eto izmislio tenis za Gasqueta...

Nije ovo WTA tour pa da se slučajno završi u TOP 10.
                Da je TOP 5, daleko od toga, ali izjaviti da je najgori to je stvarno besmisleno i krajnje subjektivno...

Ipak, to je samo tvoje mišljenje i sigurno imaš pravo na njega.
                Zlatno je Vladanovo mišljenje o Gasquetu u odnosu na moje o istom igraču
                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Originally posted by luka View Post
                  Treba mu opet ona cura što mu je "kroz poljubac belog dala", samo mrvicu da ga digne
                  Steta sto nema Rafe da se posteno izljube.

Comment

• Za utjehu ovoga puta barem nije prosuo 2-0, a prosuo bi i to da je poveo

Fantastično polufinale u najavi, Endi-Stan, zadnji meč na GSu 2013

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Za utjehu ovoga puta barem nije prosuo 2-0, a prosuo bi i to da je poveo

Fantastično polufinale u najavi, Endi-Stan, zadnji meč na GSu 2013
                      Koji je tvoj tip?
                      Mislim da ce ga Stan razlupati.

Comment

• Razbit će ga Stan tako da će mu opet ogaditi zemlju kao podlogu

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                          Koji je tvoj tip?
                          Mislim da ce ga Stan razlupati.
                          Wawrinka od samog početka turnira, tako da ostaje i za petak Wawrinka

Comment

• Zbilja fantastično polufinale, s tim
                            što je na šljaci Stan, ipak, veliki favorit. Od 8:7 za Andyja u međusobnim duelima, u 3 meča na šljaci nije došao ni do seta. Ali da vidimo.
                            Last edited by amnesiac; 01-06-16, 17:44.
                            Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Dobar je bio Bogi.
                              A nije se on mentalno raspao posle pra dva, vec je crko, gotov, toliko on ima snage, za jedno 2 sata tenisa i to je to. Trci covk kao rekreativac, svaki drugi fh lupi ramom, namesta se samo na bh kako valja. Znaci jednom recju: Bogalj.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Super mec u najavi, s time sto ja mislim da Wawrinka nece imati tako lak posao. Nikada nisam videla ovako odlucnog I borbenog Murraya. E sada dosta se potrosio, jos jedan tezak mec ga ceka, da vidimo dokle mu je limit.

Comment

Working...
                                X