Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Forsirali su muške i jučer i danas, ako ćeš gledati logikom da djevojke trebaju sutra igrati prije muških, onda su trebale i danas prije Novaka

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Forsirali su muške i jučer i danas, ako ćeš gledati logikom da djevojke trebaju sutra igrati prije muških, onda su trebale i danas prije Novaka
      Nije isto iz dva razloga:

1.
      Sutra ima mnogo vise vremena za igranje nego danas.

2.
      Neke stvari su presle granicu.

Neminovno se zensko polufinale igra u petak, barem jedno. I muska cetvrtfinala u cetvrtak, barem dva.
      Last edited by NI; 31-05-16, 20:21.

Comment

• Bogami sada kada sam detaljnije pogledao raspored, vidim da postoji dobra sansa da Marej i Gaske zavrse svoj mec pre Berdiha i Ferera, sto bi bila potpuna katastrofa.

Comment

• Kako ugurati Murraya u ekipu, kad ne daju izmjenu prije završetka R4 duela
          Last edited by shminka; 31-05-16, 20:23.

Comment

• Originally posted by pedja5000 View Post
            Bogami sada kada sam detaljnije pogledao raspored, vidim da postoji dobra sansa da Marej i Gaske zavrse svoj mec pre Berdiha i Ferera, sto bi bila potpuna katastrofa.
            A postoji i sansa da zapocnu mec pa da ga dovrsavaju sutra sto bi bila potpuna divota

Comment

• Kako je kilav ovogodišnji RG mogu da stavim 20 nemačkih maraka da ga osvaja najkilaviji igrač !!

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Comment

• Ja da sam Novak i da uzmem ovogodisnji RG. to bi bio i moj poslednji RG na kojem bilo sta planiram.
                Sve bi mi bilo ladovina. Ispadanje u prvom kolu od 500-tog. na ATP = Super
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                  Ja da sam Novak i da uzmem ovogodisnji RG. to bi bio i moj poslednji RG na kojem bilo sta planiram.
                  Sve bi mi bilo ladovina. Ispadanje u prvom kolu od 500-tog. na ATP = Super
                  Srecom nisi.

Novak je danas bio maestralan. Prvo onaj ples po kisi, potom on trazi da se igra, na kraju briljira... Spasio je turnir danas. To mora da urodi plodom.

Comment

• Mislim da smo vec apsolvirali da je ovo ubedljivo najsmesniji GS turnir od svih, i ne, ne kazem to zato sto ga Novak nikad nije osvojio (a izgleda da nece ni ove godine). Jos uvek mogu da se povade prebacivanjem finala za ponedeljak, jer bi u tom slucaju Novakova polovina zreba igrala sreda/cetvrtak-subota-ponedeljak, a Marejeva bi igrala cetvrtak-subota-ponedeljak. Obojica finalista bi imala po dan odmora pred finale, a to je najvaznije (mecevi dan-za-danom u 4. rundi i QF su mnogo, mnogo manje vazni).

Naravno, sve ovo pod pretpostavkom da kisa ne bude pravila proleme u naredih par dana. A bojim se da hoce, odnosno da se necemo nagledati tenisa do petka. A ako neki idiot slucajno smisli da se igra petak-subota-nedelja, dati mu reket i poslati ga teren, a ovo smece od turnira odjebati jpa makar ga nikad ne osvojio.

Toliko od hejta.
                    "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Mene samo zanima gde je i ko je predstavnik igrača u ATP-u da podigne glas i da se u ime svojih kolega pobuni na očiglednu nesposobnost organizatora.
                      Naravno, nisu organizatori krivi za kišu, ali raspored igranja, forsiranje da se igra ukoliko je potrebno i 3 dana za redom na GS gde se mečevi igraju na tri dobijena seta je u najmanju ruku nehumano.
                      I pri tom uopšte ne razmatraju opciju da pomere finale ( ko god igrao u njemu).
                      Još jedno mi je jako upalo u oči danas.
                      Izveli su igrače na teren i dozvolili da počnu mečeve dok sipi kiša.
                      Gde je tu briga o igračima, koji im na kraju krajeva donose zaradu?
                      Ili je "šaka dolara" vrednija od nekog, daleko bilo, izvrnutog zgloba i sl. ?
                      Što se Novaka tiče, mislim da mu u ovom trenutku odgovara prekid, mnogo se fizički istrošio danas, ali kako će to sve skupa uticati na nastavak turnira?
                      Možda je ovo što se dešava upravo ono što Novaka prati tokom cele karijere.
                      Uvek težim putem do cilja. Jer ako nije težak žreb, onda visoke T, prejako sunce, kiša, vetar, prekidi i sl.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Srecom nisi.

Novak je danas bio maestralan. Prvo onaj ples po kisi, potom on trazi da se igra, na kraju briljira... Spasio je turnir danas. To mora da urodi plodom.
                        Slazem se sa tvojom drugom recenicom a sa prvom... za malo
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Jos jedno moje zapazanje je kriminalan potez organizatora prema publici. Novakov mec se igrao tacno dva sata i jedan minut(!), a sve iz razloga da ne bi refundirali krate ljudima od kojih su neki dosli iz inostranstva. To je jos veca sramota od forsiranja igraca da igraju u nehumanim uslovima, i sve to zbog alavosti/nesposobnosti/retardiranosti/dodajte_uvredu_po_zelji organizatora.

Ako vec igraci nisu sposobni da se teraju sa njima, moram se sloziti sa Vladanom (iako on verovatno troluje). Neka dobra tuzbica bi morala da padne za ovakvo tretiranje publike, bez obzira sto su se pacovi ogradili da ne vracaju pare ako se igra duze od dva sata. Mogu ja da osnujem firmu za XY i da stavim u uslove koriscenja kako sam duzan da isporucim 15% usluge ukoliko dodje do toga i toga, ali da pare ne vracam. Da li bi mi to proslo? Kako da ne.
                          Da opisem na slikovit nacin, onako kako je to uradio jedan poster na MTF-u: zamislite da dodjete u restoran gde ste rezervisali mesta mesec dana unapred i platili posluzenje za neku proslavu, a tamo vam isporucuju samo pice i kazu da zbog eksternih faktora kuvar nije bio u mogucnosti da vam pripremi jelo, te nema para nazad.
                          E upravo takva situacija je i ovde.

Refundiranje karata bi se moralo raditi u zavisnosti od broja ZAVRSENIH meceva - ako se kartom za jedan dan predvidja 4 meca, a odigraju see samo dva - mora se refundirati 50% cene karte. U suprotnom se pisa po potrosacima a oni pitaju je l' ima jos...
                          "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• A sutra su manji izgledi za kišu nego danas?
                            Originally posted by gokara
                            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                              Mene samo zanima gde je i ko je predstavnik igrača u ATP-u da podigne glas i da se u ime svojih kolega pobuni na očiglednu nesposobnost organizatora.
                              Naravno, nisu organizatori krivi za kišu, ali raspored igranja, forsiranje da se igra ukoliko je potrebno i 3 dana za redom na GS gde se mečevi igraju na tri dobijena seta je u najmanju ruku nehumano.
                              I pri tom uopšte ne razmatraju opciju da pomere finale ( ko god igrao u njemu).
                              Još jedno mi je jako upalo u oči danas.
                              Izveli su igrače na teren i dozvolili da počnu mečeve dok sipi kiša.
                              Gde je tu briga o igračima, koji im na kraju krajeva donose zaradu?
                              Ili je "šaka dolara" vrednija od nekog, daleko bilo, izvrnutog zgloba i sl. ?
                              Što se Novaka tiče, mislim da mu u ovom trenutku odgovara prekid, mnogo se fizički istrošio danas, ali kako će to sve skupa uticati na nastavak turnira?
                              Možda je ovo što se dešava upravo ono što Novaka prati tokom cele karijere.
                              Uvek težim putem do cilja. Jer ako nije težak žreb, onda visoke T, prejako sunce, kiša, vetar, prekidi i sl.
                              Nisam siguran, ali mislim da je Stahovski predstavnik igrača, ali on dominira uglavnom na tviteru

Comment

• Butorac double igrac je bio predsednik Player Council, ali to mora proci pretopostavljam kroz sastanak tako da na ovom RG nitsa od toga. Monogi igarci su napustili turnir, ovi koji jos igraju gledaju kako da dobiju slececi set mec... i prezive moguci sledeci
                                Last edited by Maxx-a; 31-05-16, 21:14.
                                Similis simili gaudet

Comment

Working...
                                X