Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• luka,

U ovom trenutku stavri izgledaju bolje za Novaka nego prije 5 sati, ali sto znas sto moze sutra da se desi u nastavku meca. Za Novaka je iskljucivi cilj titula. A tamo ce biti Stan ili Andi. Kako sam kazes oni su u prednosti. Sve ovo u narednih par dana moze da se promijeni. kako rece Forze, malo uzbudjenja nije na odmet.

Comment

• Originally posted by luka View Post
      Jedno je sigurno, ovih 8 najboljih što će ostati, vječno će pamtiti RG 2016- godine
      He, Nadalovo prokletstvo

Comment

• http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule17.html

Comment

• A sutra... http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule17.html
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakva je prognoza za sutra? Koliko sati bez kise?

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              1. Zene 4. kolo,
              2. Muskarci 4. kolo,
              3. Muskarci cetvrtfinale,
              4. Zene cetvrtfinale.

3. i 4. su trebali biti obrnutim redom.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                U Kineskom moru nema zagusenja od prevelike industrijalizacije tako da nema potrebe da se igra sa gas maskama. Nije OK ni da ga imaju Francuzi jer za organizaciju turnira nije potrebna teniska tradicija nego dobra infrastruktura i organizacija(sto smo se uverili kod Kineza) a oni(Francuzi) to nemaju. A nisu samo Kinezi zainteresovani vec i Nemci- to je vec OK sto se tice i tradicije i organizacije.
                Čak ni Nijemci, ali njima treba vratiti Masters... Usput rečeno, prije će IW dobiti GS, nego Kina.

Mi pričamo o RG, koji ima 125 godina tradiciju... Kiša je pala, krova nema, svi ispaštaju.. Razumijem.. Ali ne možeš na osnovu toga što nemaju krova govoriti da nekome treba uzeti GS, a ljudi imaju tradiciju od 125 godina.. Valjda ne bi mogli opstati toliko.. Sjeti se samo Wimbledona i kolika je njima TRADICIJA svetinja..

Mislim da se stavi krov, da bi to bio POTPUNO drugi turnir.. Ogromna je razlika zemlje u otvorenom i zatvorenom.. Sjeti se samo prigovaranja na madridsku zemlju, odnosno prije u Hamburgu...
                Koliko bi tu tek bilo prepucavanja, treba li se zatvarati krov ili ne... Pa zamisli samo ono pravilo da se meč koji je započet pod krovom mora završiti pod krovom , pa taman bilo i + 40 vani

Po meni je prioritet za RG reflektori na svim terenima..

AO I USO sa tim nemaju nikakvih problema, dok se u W već osjeti razlika na travi kad se zatvori krov, ali oni su morali, jer trava ne trpi ništa. Čim pljuneš klizavo je
                Last edited by luka; 31-05-16, 19:45.

Comment

• Svudje zene igraju prve. Vrlo moguce i jedine..

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    1. Zene 4. kolo,
                    2. Muskarci 4. kolo,
                    4. Zene cetvrtfinale.

Bas to. Ocigledno se favorizuje donja polovina muskog dela zreba.
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

1. Zene 4. kolo,
                      2. Muskarci 4. kolo,
                      4. Zene cetvrtfinale.

Trebali su , ali Francuz igra cetvrtfinale. Zato sam i pricao da je dobro da ispadne Conga. Da nije tako, Novak bi sutra tek pocinjao da igra svoj mec.

Da li se zna za kada je trenutno planirano finale kod muskaraca?

Comment

• Lakše je pomjeriti žensko finale u nedjelju, nego muško u ponedjeljak

Comment

• Originally posted by luka View Post
                          Čak ni Nijemci, ali njima treba vratiti Masters... Usput rečeno, prije će IW dobiti GS, nego Kina.

Mi pričamo o RG, koji ima 125 godina tradiciju... Kiša je pala, krova nema, svi ispaštaju.. Razumijem.. Ali ne možeš na osnovu toga što nemaju krova govoriti da nekome treba uzeti GS, a ljudi imaju tradiciju od 125 godina.. Valjda ne bi mogli opstati toliko.. Sjeti se samo Wimbledona i kolika je njima TRADICIJA svetinja..

Mislim da se stavi krov, da bi to bio POTPUNO drugi turnir.. Ogromna je razlika zemlje u otvorenom i zatvorenom.. Sjeti se samo prigovaranja na madridsku zemlju, odnosno prije u Hamburgu...
                          Koliko bi tu tek bilo prepucavanja, treba li se zatvarati krov ili ne... Pa zamisli samo ono pravilo da se meč koji je započet pod krovom mora završiti pod krovom , pa taman bilo i + 40 vani

Po meni je prioritet za RG reflektori na svim terenima..

AO I USO sa tim nemaju nikakvih problema, dok se u W već osjeti razlika na travi kad se zatvori krov, ali oni su morali, jer trava ne trpi ništa. Čim pljuneš klizavo je
                          E bravo. Za reflektore tek nemaju nijedan izgovor. Dati Nemcima turnir a ako oni nece Kinezi hoce sigurno. Taman da se ispravdi nepravda sto Azija nema GS a Evropa ima dva.

Comment

luka,

U ovom trenutku stavri izgledaju bolje za Novaka nego prije 5 sati, ali sto znas sto moze sutra da se desi u nastavku meca. Za Novaka je iskljucivi cilj titula. A tamo ce biti Stan ili Andi. Kako sam kazes oni su u prednosti. Sve ovo u narednih par dana moze da se promijeni. kako rece Forze, malo uzbudjenja nije na odmet.
                            Šta znaš... Možda na kraju Novak završi svoje QF ( naravno ako dođe do njega) prije Andya ili Stana
                            Kolo sreće se okreće... Počelo je savršenim ždrijebom za njega, koji se otvorio maksimalno, ali evo vrijeme mu vraća svu tu "sreću"...

Ne možemo znati šta nosi sutra...

Ja sam danas razmišljao šta znače oni pogledi u nebo... Mislim da Đoković dosta vjeruje u neku vrstu " sudbine" možda čak i prokletstva... Naravno mediji sa svojim senzacionalizmom mu nimalo ne olakšavaju... Konstantni pritisak na njega da kompletira GS..

Mislim da on negdje u dubini sebe se već pomirio, da ukoliko ne uzme RG ove godine, da ga nikad neće ni uzeti.. Ne kažem to iz razloga, jer mislim da će mu kvalitet igre drastično pasti, nego čisto iz razloga da će psihološki odustati, jer će umisliti da je "zapisano" da ga nikad ne uzme... On će sigurno uzeti još par GS, ali mislim da mu je ovo realno zadnja šansa za RG...

Đokoviću, ukoliko ovo čitaš, ne stavljam ja nikakav pritisak na tebe Al tako stvari stoje

Comment

• Nisu samo krov i reflektori u pitanju , njima se ceo kompleks raspada. Seca se neko indicdenta kada se odvalio deo konstrukcije oluka tokom meca Tsonga/Kei. Prava je sreca da niko nije ozbiljnije povredjen.
                              Ali nema veze ima se potreba da se filozofira o tradiciji
                              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                Lakše je pomjeriti žensko finale u nedjelju, nego muško u ponedjeljak
                                Ne ide stosom protiv logike.

Za musko finale ti treba neko iz gornje polovine. Oni igraju svoje meceve u cetvrtak. Zeljeli su dati sansu Gaskeu sansu da zavrsi sutra.

Originally posted by luka View Post
                                Šta znaš... Možda na kraju Novak završi svoje QF ( naravno ako dođe do njega) prije Andya ili Stana
                                Kolo sreće se okreće... Počelo je savršenim ždrijebom za njega, koji se otvorio maksimalno, ali evo vrijeme mu vraća svu tu "sreću"...

Apsolutno. Ali je moguce da sutra Agut slavi 12:10 u petom. Zato kazem da cemo tek na kraju znati koga je sve skupa favorizovalo.

Ne možemo znati šta nosi sutra...

Ja sam danas razmišljao šta znače oni pogledi u nebo... Mislim da Đoković dosta vjeruje u neku vrstu " sudbine" možda čak i prokletstva... Naravno mediji sa svojim senzacionalizmom mu nimalo ne olakšavaju... Konstantni pritisak na njega da kompletira GS..

Sve sto je moglo ici protiv Novaka islo je. Onda je dobio onaj fantasticni poen na set lopti. Tom prilikom je imao i srece iako je vjesina koju je pokazao zapanjujuca. Tog trenuka sam pomislio da su ga teniski Bogovi testirali i rekli - ZASLUZUJES!
                                Last edited by NI; 31-05-16, 20:15.

Comment

Working...
                                X