PA dal' je moguce, ja dobijam nervni slom a kako je Novaku. Sta je sve Agut odbranio i stigao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dJOLEX View PostNovak igra kao da zuri na autobus, smanji malo taj udarac
Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalksigpic
Comment
-
Neiskorišćene BL meni pokazuju da je nervozan...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Bolji svakako jeste samo što nikako da materijalizuje to. Može to vrlo lako da mu se obije o glavu, svaku priliku mora koristiti jer ko šna šta može biti sa vremenom.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMora ovako, pitanje je samo koliko ce ga potrositi i koliko ce moci da kontrolise ovakvu snagu u udarcima. Uslovi su takvi da samo ravni udarci prolaze. Servis mu je oruzje, osnovni udarci su mu oruzje u drugom setu. Promijenio je igru iz korijena.
Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk"Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic
Comment
-
I Cvetana ko lepi Rade.. nova mladost...svaka čast. Mislim nemam pojma gde je ona nestala jedno vreme, ako je bila povređena, povlačim
(preneli ste neviđenu nervozu na mene, ovo malo da razbistrim misli)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment