Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gokara View Post
    Organizatori će sve učiniti što je u njihovoj moći da otežaju Novaku put do trofeja, pričao sam o tome juče, ovo danas je još jedna potvrda toga, sad su namirisali krv i sigurno će ga poslati još jednom na kišu. Ako ne osvoji nikad RG to će biti još jedna reklama za turnir. Eto jednog dana će moći da pričaju da igrač sa najviše slemova i najvećim brojem nedelja kao broj 1 nikad nije osvojio ovaj naš turnir. Mnogo bi bili ponosni zbog toga.
    To je paranoja i to ozbiljna. Mozda organizatori zele bilo koga drugoga kao pobjednika sam ne Novaka. Ipak, turnir im je vazniji od pobjednika.

Originally posted by Navras 16790 View Post
    Ako izadje u istom modu na teren izgubice glatko jer je Bautista sad nanjusio krv. Uzdam se da ce Don ipak nekako uspeti da ga urazumi u pauzi ali strepnja mi je jaca od nade
    Agut je napirisao krv. Ako se vrate na teren sa uslovima ko jutros, Novakove sanse su minimalne. Ako se danas vrate na teren, koji je temeljito popravljen i ako je kisa potpuno prestane, sanse su 50:50%. Ako se nastavi sutra, Novak vjerovatno dobija.
    Last edited by NI; 31-05-16, 14:45.

Comment

• како пишете контам да је одигран један сет Новак и Батиста? и да је тај први сет добио Агут?
      sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
        I pokazo je mnogo put. Po vjetru, protiv Federera itd.

Ali to je moguce samo ako degradacija uslova nije prevlika. Primjera radi, u Madridu je Novak osvojio 88.9% poena kad bi ubacio prvi servis. Danas je osvojio 38%. Agut je dobio danas 57% a u Madridu 42%.

Razlog? Poeni se danas pretvore u razmjene u kojima Agut ima prednost. Kao Federer u Uimbldonu 2012. S tim sto danas izlasci na mrezu nisu opcija za Novaka.
        Degradirani su uslovi i za Aguta, i njegova se igra dosta bazira na kretanju i pokrivanju terena. Mogao bi Novak da poravna udarce a ne da konstantno dodaje spin. Umeo je to da uradi kad mu okolnosti ne idu na ruku. Plus je Agut zestoko hendikepiran na servisu, tu Novak uvek moze da ga pritisne.

Ja se slazem da uslovi vise odgovaraju Spancu ali ne u toj meri da je on sad veliki favorit. Ovde je sve stvar psihe i pripreme. Novak je u ocajnom stanju izasao na teren, pobedio bi ga i Lajovic a ne Agut.
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• @prskaj

Sve je ok, došlo je do nekog nesporazuma, mnogi su pisali istovremeno, pa i je percepcija otišla na drugu stranu. Razumemo se.

Originally posted by gokara View Post
          Novak definitivno nema svoje ja van terena. Primera je puno, ali meni je nekako najupečatljivije kad baci reket, publika zviždi, a on se izvinjava, znači hoće da se dopadne na silu. On kad mu zvižde zbog bačenog reketa treba da uzme još tri i polomi ih pred njihovim očima, pa neka puknu od muke. Jedini pozitivan primer je onaj u Madridu 2013. kad im je rekao ono što je rekao, ali trebao je na španskom pošto verujem da toliko zna. Kad ga već ne vole da se bar zna zbog čega.
          A sa tobom se apsolutno ne slažem. Čuj nema svoje ja I na osnovu čega to zaključuješ? Što ne lomi rekete sve redom i ne izlazi na teren koji je blato, uslovi užasni... bla, bla...? Neozbiljno.
          To što bi vi kobajagi uradili nešto drugačije na terenu od Novaka ili vam se sviđa kako se neko drugi od tenisera ponaša, je nešto sasvim deseto.. nema veze sa Novakovom pričom, niti njegovim karakterom, niti sa bilo čime što želite da mu prepišete.

Približava se 15h nema novog apdejta vremenskih (ne)prilika...
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• ајаооо, видим да је Ноле ипак у леру.... ништа од овог Роланд Гароса, изгледа да му је тако зацртано...
            sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
              To je paranoja i to ozbiljna. Mozda organizatori zele bilo koga drugoga kao pobjednika sam ne Novaka. Ipak, turnir im je vazniji od pobjednika.
              A kako oni ugrožavaju turnir ako ga Novak ne osvoji? Teško da se bilo šta što su uradili na njegovu štetu može nazvati nelegalnim, ali su mogli neke stvari i drugačije da odluče. Nije problem jedna odluka, ali ovde se konstantno donose odluke na njegovu štetu.

Seti se finala 2012., prvo polufinale prošle godine je moralo ranije počne, naravno da je Novak igrao drugi. Evo ovo danas. Da ne govorim o tome što stalno njegova polovina već godinama igra druga, nebitno da li je u gornjoj ili donjoj.

Slobodno ti reci da sam ja paranoičan, nemoj ublažavati, ne ljutim se ja. Možda to kako ja predstavim tako izgleda, ali definitivno nešto smrdi na ovom turniru po pitanju njega. Od ostalih slemova bile su nekorektnosti na AO kad je igrao dva QF po nehumanom suncu, kad nije imao ovakvo ime, ali odavno ga tamo štite od takvih stvari i treba jer je već pola decenije najbolji na svetu.

Comment

• Nisam gledao prvi set ali ne shvatam ovoliku histeriju,dobija ovo Djokovic lagano ne znam odakle strah da moze izgubit Aguta!!!??Aguta!!???

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  @prskaj

Sve je ok, došlo je do nekog nesporazuma, mnogi su pisali istovremeno, pa i je percepcija otišla na drugu stranu. Razumemo se.

A sa tobom se apsolutno ne slažem. Čuj nema svoje ja I na osnovu čega to zaključuješ? Što ne lomi rekete sve redom i ne izlazi na teren koji je blato, uslovi užasni... bla, bla...? Neozbiljno.
                  To što bi vi kobajagi uradili nešto drugačije na terenu od Novaka ili vam se sviđa kako se neko drugi od tenisera ponaša, je nešto sasvim deseto.. nema veze sa Novakovom pričom, niti njegovim karakterom, niti sa bilo čime što želite da mu prepišete.

Stala je kisa publika se zabavlja evo izasli su ovi redari da ciste vodu sa prekrivaca uskoro otkrivaju terene...

Last edited by Bokimajsta; 31-05-16, 14:57.

Comment

Možeš ti da se apsolutno ne slažeš, ali to ne umanjuje činjenicu da sam ja u pravu.

Da ima svoje ja ne bi ga ni slali na takav teren jer bi znali koji je njegov odgovor.

Nadala nikada ne bi poslali na takav teren jer bi znali koji je je njegov odgovor.

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                      2012. u finalu se posle kise izaslo na mokru sljaku, Nadalov spin neutralisan, Novak uzeo 8 gemova u nizu, i niko nije rec rekao o vremenu.
                      Da, samo mala opaska...ovde kiša pada danima, izuzetno je velika vlažnost i niske su teperature... znači šljaka nema šanse da se prosuši, da postane malo rastresita i lakša, već se sabija i pretvara u blato, dok je tada padala samo trenutno to popodne/veče.. nikako nije isto, ali baš nikako za poređenje.

Gojko, zar te život nije naučio da su žene uvek u pravu?
                      Last edited by miloolja; 31-05-16, 15:00.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• kakva je prognoza za delje u toku dana ?

Comment

• горе неко рече да је гледао први сет и да је Ноле био у очајном стању, то је проблем, све чешће излази на меч у "очајном" стању, зато и стрепим, ако се у овом мечу и извуче, не знам како ће до краја бити, ривали су све јачи...
                          sigpic

Comment

• Sve se urotilo protiv Novaka ,,,i ovo prekidanje meca jos vise frustrira, i ovako je nervozan, ovo mu samo dodatno ugrozava samopouzdanje,,,veliki minus za organizatore,,,

Comment

Gojko, zar te život nije naučio da su žene uvek u pravu?
                              Jedino ako je to aksiom, onda si u pravu po defaultu.

Comment

• Navras,

Pogledaj.

Radvanska - Pironkova

Prekjucer u vlaznim uslovima - 6:2 / 3:0
                                Danas u super vlaznim uslovima sa srovanim terenom 0:6

Ravanska vazi za najprilagodljiviju igracicu na WTA.

Halep - Sosur

Prekjucer: 5:3
                                Danas: 1:4 (0:7 u TB) / 2:3

---------------------------

Da se vratim na Novaka. Kljucni problem danas je da Novaku servis ne donosi nikavu prednost.

Novak je tri puta imao postotak poena osvojenih na 1. servis manji od 50%:

2005. Australia Safin 41%
                                2006. Hamburg Verdasko 43.5%
                                2012. MC Nadal 40%

Danas je u prvom setu imao 38%. Zanas li koliko je Djokovic bolje danas servira nego u ta vremena?

Jucer, u neuporedivo boljim uslovima, Raonic nije imao sansu jer su mu uslovi neutrazilovali servis.

--------------------------

Originally posted by gokara View Post
                                A kako oni ugrožavaju turnir ako ga Novak ne osvoji? Teško da se bilo šta što su uradili na njegovu štetu može nazvati nelegalnim, ali su mogli neke stvari i drugačije da odluče. Nije problem jedna odluka, ali ovde se konstantno donose odluke na njegovu štetu.
                                Pricam o danasnjim odlukama, koje su sada jedino bitne.

Finale Novak-Stan ili Novak-Mari su strasno atraktivna za organizatora.
                                Last edited by NI; 31-05-16, 15:13.

Comment

Working...
                                X