Originally posted by cacanin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nema igre pre 14hhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNovak je slabic po tom pitanju, niko drugi tu nije kriv. Evo malopre sam prvi put pogledao klip iz Rima, on tu kao nesto zalaje necu vise da igram i to je to od njega, sudija odmah vidi da su to prazne reci. Nema tu puno mudrovanja, ostanes na klupi ili se popakujes i odes u svlacionu, svejedno, bas da vidim ko ce tu da diskvalifikuje. Moras zauzeti stav ali i to pametno raditi, znaci prvo odbijes sa sudijom da saradjujes pa on pozove direktora turnira i tu sa njim lepo popricas a takav lik vrlo dobro zna ko je Novak Djokovic i sta bi potencijalna diskvalifikacija znacila po turnir. Ovako kad ti vidis da te jedan obican sudija izdribla sa par recenica, naravno da se nista nece desiti.sigpic
Comment
-
Tužno i razočaravajuće koliko vi malo imate vere u Novaka kao ličnost, odnosno njegov karakter (slabić, šta li je po vama...) i u njegove igračke sposobnosti i snagu. Baš tužno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by cacanin View Post"Ako se nastavi ovako – igrači će morati da igraju dva meča u dva dana, možda čak i tri. Na kraju možemo i da odložimo finale ako bude bilo potrebe", rekao je Forže.
Zato kladionice daju 58%. Zato Greg Rusedski prica da se u ovim uslovima ne moze igrati. A Nik Lester da ne zna da je mec ikada poceo po kisi.
Halep i Radvanska ce da nas sapsu.
Comment
-
Juce su vratili pare i prema recima turnir je pukao 2 mil., tako da budite uvereni da ce ih danas izbaciti jos 1.5h, da prebace preko 2h i da ne moraju da vracaju pare ponovo.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJep, Nadal i Ferero u Monte Karlu svojevremenio kad su igrali ,unistavao ga Ferero, pocela kisica i Nadal se samo spakovao i krenuo da ide, sudija naravno odma prekinuo.
Originally posted by bojanaBG View PostJuce su vratili pare i prema recima turnir je pukao 2 mil., tako da budite uvereni da ce ih danas izbaciti jos 1.5h, da prebace preko 2h i da ne moraju da vracaju pare ponovo.Last edited by NI; 31-05-16, 13:42.
Comment
-
Originally posted by Fića View PostNovak jednostavno ne zna da donosi prave odluke takticke prirode (van terena), a ocigledno ni Beker. Tu je potreban tim strucnjaka/advokata koji ce razmotriti ovakve situacije i doneti pravu odluku umesto njega. Nadal, svojim mafijaskim ponasanjem, oseti dve kapljice kise i jednostavno se skupi i ode sa terena i svi zuc, aj' cink nek neko nesto kaze, a nas Nole izlazi i valja se po ovom blatu kao da ga neko prisiljava. Stvarno nedopustivo!Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostTuga je,sto ce jedan Endi Marej da kompletira sve slemove,a Novak nece...Ne znam vise sta da mislim,ali jednostavno,nije sudjeno Novaku,barem je meni tako lakse da mislim .It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment