Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zile90 View Post
    On bi se mucio sa Agutom i u dobrim uslovima,a kamoli kada su ovakvi.Ne znam sta da mislim,ali razocarao sam se opasno sto ce mozda ovako zavrsiti takmicenje.Ovaj prvi set sto je ispustio moze biti koban...
    Za to ce biti ipak sam kriv. Video je i sam da mec nece potrajati, mogao je stisnuti zube i podici igru za toliko da ne izgubi set. Koliko je samo poena prosuo na mrezi katastrofalnim potezima. Jbg sjebano je, potpuno ga razumem, ali ako hoce do titule mora biti spreman na ovakve stvari.
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Voleo bih da pada kisa neprestsno do ponedeljka.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
      "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Vjeruj me da ti je onaj post o mastersu u CG priimjer odmjerenosti i upucenosti kad se uporedi sa ovim.
        Vjerujem teee! A pusti me, NI, teezak siii.. Novak je gomilu neiznudjenih napravio, nije ga Agut rascijepao, pa da kazes jbg, visa sila. Ovo je vrlo jadno izdanje jednog sampiona, pa pricajmo sta hocemo...

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Novak zivi od kretanja, tajminga i namijestanja. Sve mu je to oduzeto danas, plus je blato da mora da razmislja o svakom koraku da se ne bi povrijedio.
          Sve to stoji ali on dva puta stize skracene loptice na mrezi i izbacuje ih u aut, plus onaj volej zicer. Nije mu vreme krivo za to. A ako mu vreme smeta zasto nije intervenisao kod sudije. Evo kako je reagovao u Rimu gde je jasno rekao "I don't want to play anymore"...

Last edited by skeptik; 31-05-16, 13:04.

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
            Za to ce biti ipak sam kriv. Video je i sam da mec nece potrajati, mogao je stisnuti zube i podici igru za toliko da ne izgubi set. Koliko je samo poena prosuo na mrezi katastrofalnim potezima. Jbg sjebano je, potpuno ga razumem, ali ako hoce do titule mora biti spreman na ovakve stvari.
            To si u pravu,vidi se da nije glavom tu.To objasnjava one dve ili tri loptice na mrezi...Previse je ovo za njega,jednostavno previse...

Comment

• Originally posted by Joker View Post
              Vjerujem teee! A pusti me, NI, teezak siii.. Novak je gomilu neiznudjenih napravio, nije ga Agut rascijepao, pa da kazes jbg, visa sila. Ovo je vrlo jadno izdanje jednog sampiona, pa pricajmo sta hocemo...
              Nisam ja tezak. Ti si.

Znam da ti je tesko kao i meni i kao svim drugim Novakovim navijacima. Procitaj Vladanov post a tome kakav uticaj uslovi imaju na igrace.

--------------------

Ne bi Novak izasao na teren da nije morao. Mozda je izgubljeni set nacin da se mec prekine. Ne odgovara organizatorima da Novak ispadne. Tek kad je Novakov mec presato, ostali mecevi su prekinuti.

Nadam se da nece vise biti tenisa danas.
              Last edited by NI; 31-05-16, 13:43.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                Previse je ovo za njega,jednostavno previse...
                E nije! Nije ni blizu njegovih limita! Poenta je da on ne zeli da pojaca gas, pa to ti je..

Comment

• To je ono čekaš dva dana da bi izgubio set od RBA
                  Similis simili gaudet

Comment

• Vraćao se i iz -2, biće sve ok.

Comment

• Uslovi su isti za obojicu. Nema opravdanja za ovako losu igru. 4,5 puta na mrezi pravi gluposti i gubi poen. 3 puta gubi servis. Ako tako igra nek ispadne.

Comment

Nisam ja tezak. Ti si.

Znam da ti je tesko kao i meni i kao svim drugim Novakovim navijacima. Procitaj Vladanov post a tome kakav uticaj uslovi imaju na igrace.

--------------------

Ne bi Novak izasao na teren da nije morao. Mozda je izgubljeni set naci da se mec prekine. Ne odgovara organizatorima da Novak ispadne. Tek kad je Novakov mec presato, ostali mecevi su prekinuti.

Nadam se da nece vise biti tenisa danas.
                        Nije tacno, na SL su prekinuli pre nego sto je doslo do prekida na PC
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                          Uslovi su isti za obojicu. Nema opravdanja za ovako losu igru. 4,5 puta na mrezi pravi gluposti i gubi poen. 3 puta gubi servis. Ako tako igra nek ispadne.
                          1.
                          Da, ali uslovi mogu biti takvi da tenisko znanaje ne igra ulogu.

2.
                          U cemu se ogleda Novakova losa igra? U tri grube greske, dvije kod drop udarca. A sto o onoj sjajno defanzivi. Pokusavao je, nije da nije. Ali jednostavno po ovim uslovima nema prednost na Aguom. Nasuport, prednost je na protivnikovoj strani.

Zato je jedina sansa bila prekid meca. To je postigao.

Originally posted by bojanaBG View Post
                          Nije tacno, na SL su prekinuli pre nego sto je doslo do prekida na PC
                          Ako je tako izvinjavam se.

Komentatori koje ja slusam su rekli da se igralo posto je Novakov mec prekinut.

---------------------------

Tek sad vidim da se 3:0 Radvanske pretvorilo u 6:3. Mozda zapravo treba da zahvalimo poljskom lobiju.
                          Last edited by NI; 31-05-16, 13:15.

Comment

Ako je tako izvinjavam se.

Komentatori koje ja slusam su rekli da se igralo posto je Novakov mec prekinut.
                            Neki jesu igrali, ali nije tacno da je njegov mec prvi prekinut.
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Eto da jednom i Novaka kiša spasi

Najbolji udarac za ove uslove u duelu Novak-Batistuta je Batistutin forhend, jako teško od njega braniti, gotovo nemoguće. Teško je bilo i na USOu, a ne ovdje gdje je nemoguće promijeniti normalno pravac kretanja. Sve prednosti koje inače ima u odnosu na Aguta su u ovakvim uslovima oduzete.

Comment

• radwanska je prekinuta prva, gem ipo - dva pre novaka

Comment

Working...
                                X