Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tea View Post
    Ma Kei ce tesko i Gaskea proci, a tek Endija, pa jos i Stana. Nemoguce.
    Stan je za Novaka definitivno najopasniji. S tim sto bih ja ipak pre izabrala njega kao protivnika nego Endija, jer sama pomisao da bi Skot imao sansu za titulu je za mene uzas.
    Sama pomisao da Stan osvoji još jedan slem je za mene užas..
    Endi je za njega izmislio tenis i prosto mi je nepojmljivo da Stan ima isti broj slemova, a tek više
    za početak neka osvoji bar još jedan masters..
    a ako treba da biram nekoga a da to nije Novak, onda je Nišikori moj favorit..
    Originally posted by gokara
    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Kako god da zavrse na kraju dana sto se Slemova tice, pa cak i ako Vavrinka bude imao vise, Mareja ce teniska istorija mnogo vise pamtiti i cijeniti.

Endi ima 36 titula, 12 Mastersa, pa to je skoro kao cijela Vavrinkina karijera sto se titula tice, koji inace i nema Masters, pritom je Endi strogi svjetski vrh godinama. Jos malo pa deceniju.
      sigpic

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
        Sama pomisao da Stan osvoji još jedan slem je za mene užas..
        Zasto? Je si li gledala danas Stana? On je apsolutno drugi favorit. To sto je on usao u form ima daleko vise uticaja na Novakove sanse nego to sto je Nadal otpao.
        Last edited by NI; 29-05-16, 17:35.

Comment

• Koliko su vremena proveli na terenu Vica i Wawrinka i da li je bilo nekih prekida? Hvala unapred..

Comment

• u meridianu kvota 10 da wawrinka osvaja. treba to iskoristiti cisto da u potencijalnom finalu bude win win situacija

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
              Koliko su vremena proveli na terenu Vica i Wawrinka i da li je bilo nekih prekida? Hvala unapred..
              nešto jače od 3 sata, bez prekida, s tim da je meč bio u izuzetno jakom intenzitetu dva seta, a u trećem je drastično pao i tako do samog kraja
              Last edited by shminka; 29-05-16, 17:37.

Comment

• Hvala buraz

Comment

• ima li neko info kada se nastavlja gledam na site-u rg-a ali nista ne mogu naci
                  Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Zasto? Je si li gledala danas Stana? On je apsolutno drugi favorit. To sto je on usao u form ima daleko vise uticaja na Novakove sanse nego to sto je Nadal otpao.
                    jesam, gledala sam ga..
                    lupao je po loptici kao sivonja.. i uglavnom je ulazilo..
                    i tako svake godine jednom godišnje..

Vladane, zar nije Stan osvojio Monte Carlo jednom, čini mi se da je Feda pobedio u finalu..
                    Originally posted by gokara
                    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                      jesam, gledala sam ga..
                      lupao je po loptici kao sivonja.. i uglavnom je ulazilo..
                      i tako svake godine jednom godišnje..

Vladane, zar nije Stan osvojio Monte Carlo jednom, čini mi se da je Feda pobedio u finalu..
                      Da, u pravu si, smetnuo sam s uma Monte Karlo 2014. kad je okrenuo protiv Federera.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by SinisaKun View Post
                        ima li neko info kada se nastavlja gledam na site-u rg-a ali nista ne mogu naci
                        Pocinje na eurosportu 1 Nisikori i Gaske

Comment

• Poceli su i Marej i Izner na eur2

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Uzasno potcjenjivacki prema Nadalu ali dobro moram da se naviknem na to izgleda

Comment

• Dva puta ga pocistio u dva tjedna i sad kad je najbitnije stislo. E moj nishika

Comment

• Gaske poludio nacisto..

Comment

Working...
                                X