Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vjerujem u Ramosa, vjerovao bih i u Socka, Lošmi je loš ovdje jako

kao i u komplet sezoni šljake
    Last edited by shminka; 29-05-16, 11:43.

Comment

• Došle su još 3 loptice, ko je ono rekao da neće, Bojana?

Vrijeme kišovito, tenisa nema nikako, forumaški meteorolozi ponovo na visini zadatka.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Vjerujem u Ramosa, vjerovao bih i u Socka, Lošmi je loš ovdje jako

kao i u komplet sezoni šljake
        To je tacno, ali ja opet nisam smeo na Ramosa da igram. Isao sam na sigurniju varijantu, koja mi ne moze doneti titulu u koliko se jos neki rezultati ne poklope.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• i ja sam izabrao sigurniju varijantu

Comment

• Strasno ga je Ramos nadigrao u prvom setu. Ovi uslovi ne odgovaraju udaracima.

Comment

• Udaračima koji nemaju nadimak Stanimal

Comment

• Miloš još nije postigao radnu temperaturu.
                Muguruza dominira ozbiljan favorit pored Serene.
                Last edited by Dekson; 29-05-16, 12:01.
                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Opet bi morao Milos da dobije na suve fizikalije. Prekidi bi odgovarali Ramosu
                  sigpic

Comment

• Naravno, jos jedna godina u kojoj necemo videti ni minut prenosa sa juniorskih meceva! Tacno se ne bih ni osvrnuo kada bi ovo cudo prebacili u meni omiljenu tenisku majku Kinu
                    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Opet bi morao Milos da dobije na suve fizikalije. Prekidi bi odgovarali Ramosu
                      Nada zadnja umire.

Oni za sada nisu protivnici. Jednostavno Milosev servis ne moze da obavi posao. Samim tim ne moze da bude dovoljno agresivan. Milos je jos jednom pokazao intelegenciju, postao je agrsivniji, vise ide na mrezu. Ali 10/19 na mrezi nije dovoljno. Ako se mec oduzi, rodjeni sljakas mora imati prednost.

shminkin nos i instiktivna inteligencija su se jos jednom pokazali na nivou.
                      Last edited by NI; 29-05-16, 12:28.

Comment

• Okrece ovo Raona. Bila bi bruka da ne dobije ovog Ramosa.

Comment

• Ma sad ce da uzme 3 seta na brzinu, vidi se da je fizicki bas spreman, i uopste ne pravi amaterske greske
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                            Okrece ovo Raona. Bila bi bruka da ne dobije ovog Ramosa.
                            Na koju foru? Pa on je kapitulirao. Kako je sam odigrao BL u 9. gemu 2. set? Pimpla, ko zna mozda Alberto promsi. Nije nemoguce, promasio je jednom sredinom aprila.

Milos ima dva izbora. Prvi, da potuno kapituira i izgubi 6:2 u trecem ili da pocne da samara kao mutav, pa ako ga krene da barem uzme set.
                            Last edited by NI; 29-05-16, 12:51.

Comment

• Kakav Raonic mislim njemu svaka cast on je izvukao maksimum iz sebe ali to je toliko limitiran igrac da je pravo cudo da je u jednom trenutku bio 4 igrac na listi

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Na koju foru? Pa on je kapitulirao. Kako je sam odigrao BL u 9. gemu 2. set? Pimpla, ko zna mozda Alberto promsi. Nije nemoguce, promasio je jednom sredinom aprila.
                                Jbga... ja verujem u njega. Vidi se da ima zelju, nervira se, psuje, baca reket...

Comment

Working...
                                X