Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nema Lepom sna noćas.
    Zna da ne može, a tako blizu.

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
      Ponovo ce biti dosta prekinutih meceva , cirkus od RG
      Grend slem se pretvorio u masters
      Što je ostarela Barbara Šet jedva je prepoznah.
      Last edited by Dekson; 23-05-16, 21:33.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Sad brzo na spavanje, pa sutra opet da ga ispreslisava
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kakav festival nesposobnosti Isnera i Millmana u drugom setu.. na kraju je nesposobniji bio Millman.

Comment

• Ne kapiram zašto ES pušta hajlajts Wawrinkinog meča kad Gaske i Beluči završavaju meč

Comment

• Sporo Murray ulazi u mečeve, a još će ga Rade sutra opet umrtviti..
              Dobija Rade u 4 seta

Comment

• Ah, kad bi samo Rade mogao sjutra da pocne mech brejkom, da zakuva maksimalno i ovaj 4. set..

Comment

• Gasquet završava meč u Ćorabaki sa Bellucijem...
                  Potonji se po običaju samouništio u servisu za ostanak u meču, nakon što je spasio Gasquetov servis za meč

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
                    Sad ce Gaskea da odugovlace i na kraj ce samo tri meca da budu prekinuta..
                    Sta sam reko

The King of Clay is down 2 sets to the King of the WTA.. hahahhhaaha

Comment

• Marej nije pretnja u redovnim okolnostima, ali Novak će pre finala imati veliku mentalnu potrošnju, a i fizičku protiv Rafe. A može da se desi da igraju i u subotu jer će sigurno igrati drugi meč u petak.

Nema veze ko je finalu Marej ili Stan, Novak nema snagu da ihprobija na šljaci, plus psihološki pritisak do neba. Mislim da će ovaj RG biti teški hod po mukama.

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                        Marej nije pretnja u redovnim okolnostima, ali Novak će pre finala imati veliku mentalnu potrošnju, a i fizičku protiv Rafe. A može da se desi da igraju i u subotu jer će sigurno igrati drugi meč u petak.

Nema veze ko je finalu Marej ili Stan, Novak nema snagu da ihprobija na šljaci, plus psihološki pritisak do neba. Mislim da će ovaj RG biti teški hod po mukama.
                        Kao i svaki RG do sada...Jednostavno,on ne moze da osvoji ovaj turnir jer sagori od zelje i nista nece biti drugacije ni ove godine.

Comment

Marej nije pretnja u redovnim okolnostima, ali Novak će pre finala imati veliku mentalnu potrošnju, a i fizičku protiv Rafe. A može da se desi da igraju i u subotu jer će sigurno igrati drugi meč u petak.

Ne pravi ražanj, dok je zec još u šumi.. Zašto misliš već o finalu, kao da nije kikseva dovoljno bilo.. Pa najopasnija su ova prva kola..
                          Jel razmišljaš o tome da potencijalno Del Bonis može biti Vesely...
                          Tip igrača kakav Đokoviću ne leži.

Comment

• Kolko vidim Dimitrov ce biti slicna sudbina kao Harrison

Troicki: Rekli neće pre 2, ja obilno jeo pred meč

Comment

• Idemo Bakeru, sutra po pobjedu protiv 23-godišnjeg milijunaša

Comment

Zasto svi zaboravljaju Nisikorija,u odlicnoj je formi..Po meni nikad blize finali RG

Comment

Working...
                                X