Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Идемо радек мачко. Узми и други и закувавај максимално.

Comment

• Kakav raspad, uopste ne umije da napada
      sigpic

Comment

• Toliko o Br 2 svetskog tenisa, .................................................. ........
        eeeee moj Smarej, dobićeš matorog Stepija samo na kondiciju.... Da je Step malo mlađi... počistio bi ga kao metlom. Ima čovek cojones iako mu je 35+++++

Comment

• Sta je fulao Argentinac, pa ovo ni Cilic ne moze

Comment

• Ako bude 2-0 ovaj mec se sigurno ne zavrsava veceras
            "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• па ко да га не воли кад даје лекције звездама данашњице....ха ха чудо од човека
              Last edited by Žika; 23-05-16, 20:30.
              sigpic

Comment

• Neshvatljiv pad Pouillea protiv rekreativca Bennetaua, vidi se da covjek ne moze ubacuje servis sa 180 i poteze iz prvog udarca, al ovaj sve izbacuje i donosi meke neshvatljive odluke tokom izmjena, bas je pao nakon seta i pol previse se opustio izgleda.

Comment

• Unistava ga ljepotan ravnim i jakim udarcima. Ima vremena da zavrsi veceras.
                  sigpic

Comment

• Ne palite se mec se prekida zbog mraka a Marej ce ga sjutra razvalit bez problema i nista se sustinski nece promjenit.Marej ulazi u finale

Comment

• Стари вук је још у пуној снази !!! Сад га је радек закуво максимално.

Comment

• 2:0
                        Bravo majstore.
                        -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by Torima View Post
                          Toliko o Br 2 svetskog tenisa, .................................................. ........
                          eeeee moj Smarej, dobićeš matorog Stepija samo na kondiciju.... Da je Step malo mlađi... počistio bi ga kao metlom. Ima čovek cojones iako mu je 35+++++
                          Nije, 37 mu je.

Comment

• Ovo ako i Cilic dobije nece dobiti danas. Dobro je sto se i Ramos i Zeballos ubijaju.
                            Ocekivao sam da bi moglo biti problema zbog Zeneve ali racunao sam da je i ovaj umoran. A opet priviknuo se na uvjete i nije igrao dan za danom.

Comment

• Bogme ako bude 35plus stepeni 2 nedelje,da se zahvalimo Radeku i ja da mu se zahvalim,na vise gemova,uzivo trenutno na Endija 1.65, 2.1 na lepog Ceha,
                              sigpic

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                                Mozda ti je tata na aparatima, mislim kad se vec vrijedjamo...
                                a bez ljutnje ide Marin do polufinala

Comment

Working...
                                X