Crni Marine
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostBice kao ona pesma ili poslovica ili sta je vec:
"Bese kratko ali slatko!"
Ma bre nebitnoooooooooooooooooooooo......sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A Gaske preslisava Belucija.
Dok se Marin bori kao gresan s dusom.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ima sanse ali mora da ga zavrsi u tri seta.
Ajmo Rade, ajmo macko!
A u igrici je trenutno u najboljem polozaju shminker, jer je ubo Dastina kao kapitena tj puta tri.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by tea View PostPobeda Endija se ne dovodi u pitanje ali volim da ga Rade malo seta.
I uzima prvi set majstor.
Idemo Cilkane, dovuci se nekako do finala.
Jeti-Trune-Ljeti se pokazao kao ozbiljan igrač, Čilić često ne može da isprati nametnuti tempo.
I kažu kolaps tenisa, Rosol, Jeti, kako momci igraju a na listi ih ne možeš pronaći
Comment
-
Lik koji je Čiliću uzeo dva seta, do sada u karijeri dobio 4 ATP meča. Ne reče Banjac na kojim turnirima, pretpostavljam neki čelendžeri.
E moj Čiliću, dao bi platu da si neki Francuz pa da se mogu smejati.
Ovako, majstor je sa naših prostora, pa mi se plače.
Comment
-
Originally posted by Bimbo View PostLik koji je Čiliću uzeo dva seta, do sada u karijeri dobio 4 ATP meča. Ne reče Banjac na kojim turnirima, pretpostavljam neki čelendžeri.
E moj Čiliću, dao bi platu da si neki Francuz pa da se mogu smejati.
Ovako, majstor je sa naših prostora, pa mi se plače.
Comment
Comment