Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hahaha kakva sprdnja. Od 3 vezane break lopte do 0:2

Kao sto sam rekao da moze ispasti bilo kada. Svi su rekli da igra odlicno kao i sto svi znaju da on moze iznenada pasti. Ne znam sto si dosadan.
    Last edited by tenis; 23-05-16, 19:05.

Comment

• Sandu, fokusiramo se na suicide, ova igra je kao loto, znanje ne igra nikakvu ulogu. Čak mislim da su nas uvukli u ovo kako bi nas usporili na šampionskom putu

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Bravo Karolina! Omašila sam meč za 7 min, bolja sam od Sandua, koga sam izazvala.
        Bravo Karolina omasio sam za 3 min i 23 boda manje odma A kako da prihvatim te izazove,isao sam random bio?

Comment

• Najtužnije je od svega je što Čilić i Delpo imaju isti broj GSova.
          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Kakav Marin, šaltajte se na Stepsa velikog, mora se gledati majstor dok još igra tenis, neponovljiv je

idemo Radeeee lijepi

Comment

• Ajdeee generalee Juznii

Comment

• Ma najtuznije je sto je Cilic najgori u glavi od svih tenisaca ikada. Da mu glava prati talent bio bi redovito peti jos odkad se pojavio.
                Da, kad se ovako pogleda to je tuzno ali Del Po nije ni mogao osvojiti vise kad se ozlijedio. A Marin po samom talentu zasluzuje i vise Slamova od jednog.

Comment

• Marin se vraca u sampionskom stilu, 6 gemova zaredom
                  Uvijek se on tako glupira u prvim kolima. Kao da pusti prvi set puno losijem da bi se pokrenuo.
                  Inace to neki tenisaci stvarno rade (pricao je Ivanosevic), Marin je prenestabilan da bi to radio. Ali lijepo se on vraca iz tih situacija. Bilo bi jos bolje da ih nema. Naravno ovo je tek 1:1. Bilo bi dobro da zavrsi sto prije
                  Last edited by tenis; 23-05-16, 19:22.

Comment

• Zebalos ruši sve rekorde, da svi prave pauze ko on između poena, GSovi bi se igrali po mjesec dana

Comment

• Nek je ovo samo sada i nikad više.. ali da se zabeleži ..šteta Sandu što si promenio onaj nik BoljismoOdOljeIBojane ili kako već

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Zebalos ruši sve rekorde, da svi prave pauze ko on između poena, GSovi bi se igrali po mjesec dana
                        Kako uspiješ sve to vidjeti?

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
                          Kako uspiješ sve to vidjeti?
                          Dokle su oni oblaci?
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            idemo Radeeee lijepi
                            upravo ode juznjij, jos ova legenda.. vjerovatno im ovo poslednji ples u parizu

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Dokle su oni oblaci?
                              Došli do nas. To ja na karti nisam Pariz našao kako treba hahha

Comment

• Dr.Ivo cuvao tajbejkove za RG Cilic od kog gubi set znaci lol , Dodig-Juznji 4h i 20min LL deru ne pitaju

Idemo lepi Rade , revans za Rim

Comment

Working...
                                X