Tompson brejk..5-3
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Djere ocajno igra.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostDjere ocajno igra.
a za jucerasnju izjavu da je dosao na rg bez ikakvih ocekivanja zasluzuje jednu dobru cusku
eno pavlasek kojeg je dobio prekjuce ode u drugo kolo.. LL
tomson nista spec. pimplerLast edited by cssr; 23-05-16, 17:07.
Comment
-
Kakav je Viktor car. Uvek na slemovima mora da igra trilere A i treba da ispraši manekena.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by cssr View Postima potencijal, cak fizicki podsjeca na safina.. ali onakav stav i malodusnost su nedopustivi. mada ima tu i umora iz kvalifikacija
a za jucerasnju izjavu da je dosao na rg bez ikakvih ocekivanja zasluzuje jednu dobru cusku
tomson nista spec. pimplerOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by cssr View Postima potencijal, cak fizicki podsjeca na safina.. ali onakav stav i malodusnost su nedopustivi. mada ima tu i umora iz kvalifikacija
tomson nista spec. pimpler
Meni baca malo na Nalbandijana, al tu je i sa Maratom.OVAKO
Comment
Comment