Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imas neke kao kupone i kad se registrujes odes na onu opciju za prva tri meseca da Premium bude besplatan, posto Francuska nije u osnovnoj ponudi. Videces na sajtu kad se registrujes, mislim da ima i Free Premium trial, taman za ovih 15 dana
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
      Imas neke kao kupone i kad se registrujes odes na onu opciju za prva tri meseca da Premium bude besplatan, posto Francuska nije u osnovnoj ponudi. Videces na sajtu kad se registrujes, mislim da ima i Free Premium trial, taman za ovih 15 dana
      Taj free premium trial izgleda da traje samo nedelju dana
      moracu da vidim kako funkcionise kad stane kisa, sad ne vredi
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• tnx Clay, sad cu da probam to

svakako mi 365 prenosi sve meceve, ali ne moraju da ispadnu oci na onom malom ekranu, kvalitet i velicina slike kao da na digitronu prenose

Comment

• Jel moze neko da pomogne oko registracije na ovaj francetv? Zna li neko kakvo je stanje sa terenima ?

Comment

• ES player 5 dolara mesecna?

Ako uplatim sad, je l' mi traje do kraja maja ili narednih 30 dana?

I jos jedno pitanje, jesu na ES playeru svi mecevi posto su svi tereni pokriveni kamerama?
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Kiša i dalje..pa dokle više?

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                ES player 5 dolara mesecna?

Ako uplatim sad, je l' mi traje do kraja maja ili narednih 30 dana?

I jos jedno pitanje, jesu na ES playeru svi mecevi posto su svi tereni pokriveni kamerama?
                30 dana, samo se odjavi u po frke, jer će ti automatski naplatiti i za naredni mjesec, pokriveni su svi tereni

Comment

• Kako funkcionise odjava? Mislis samo na account ili nesto drugo?
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• imaš negdje opciju da ukineš pretplatu za naredni mjesec, account ti ostaje za ubuduće

Comment

• Hvala, odlicna stvar za relativno nisku cenu.

Comment

• Pretrgli su se sa vracanjem unazad 3 sata, to bas pomaze

sigpic

Comment

• Kiša cijeli dan:

Trenutno:

Spoiler

Po GFS modelu u 14h

Spoiler

Isto po GFSu u 17h

Spoiler
                          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Izem ti Grand Slam i toliko sponzora kad nisu u stanju da toliko godina ni pokretni krov da nameste.

Comment

• Ne znam kako su u proslosti uopste zavrsavali Slemove, ne bih ja to ni racunao u zvanicne! Sada ce lepo ova zlatna era kao amanet da mladjariji ostavi krovove na sva 4 Slema, da deca mogu neometano da se igraju, samo ce Pariz na to sacekati jos bar 4 godine

sigpic

Comment

• Nema nista od tenisa do 13h, a najverovatnije i duze.

No Roger. No tennis.
                                jednostavno
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X