Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pošto imamo puno novih članova, a i iz iskustva nije loše ponoviti svima....

Ovo je tema samo dok traju mečevi i sam njen naziv to kaže Uživo komentarisanje mečeva... zato se za neke analize suzdržite za glavnu temu, ukoliko je zaključana, a zaključana će biti ako se ne držite ovog pravila, kao i svaki put.... Bila bi šteta da imate šta da nam kažete, analizirate mečeve, a one završe u ovoj koje će biti zatrpana sa bravo, Ajde, Uaaa, Drvo jedno i sl Ukoliko nije zaključana možete analizu baciti odmah, ali shvatate razliku sigurno....
    ovde-komentari dok traju mečevi, tamo-analize dok traju mečevi i i sve ostalo posle mečeva.
    Hvala.
    Last edited by miloolja; 20-05-16, 13:04.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Može li neko objasniti, oko ovih teniskih loptica na igrici što igramo, koja je poenta? Razumijem da ih možeš iskoristiti ako želiš da promjeniš igrača iz tima prije nego mu počne meč, medjutim, drugi dio me buni. Mogu se iskoristiti da se zamjeni poraženi igrač za narednu rundu? Nije valjda da tim koji izaberemo u prvom kolu se prenosi u drugo?
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Za ovu igru,evo usao sam i ja zanima me..Igraci koji prodju prvo kolo mogu li se izbaciti u drugom kolu ili ce to oduzeti jednu lopticu vise? Je li igrace koji izaberemo u prvom kolu ostaju sve dok ne ispadnu?

Comment

Koliko se sjećam za svako kolo možeš birati novi tim i nema veze da li si tog igrača koristio. Trenutno mi je veći problem što se ne znam registrovati

Comment

Originally posted by notorious View Post
            Koliko se sjećam za svako kolo možeš birati novi tim i nema veze da li si tog igrača koristio. Trenutno mi je veći problem što se ne znam registrovati
            Najlakse ti je preko facebooka ja sam tako

Comment

Moraš Noto ponovo mejl, adreu, ime-tim (lupi nešto )..znači da se registruješ ispočetka i onda tražiš SK.

Onda znamo ko je šaljivdžija već registrovani...Sanduuuuuu
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

I baš vam nije fora što menjate nikove, a ono ipak nije Sndu.. Vladan garant (kako sam na njega zaboravila )
                Igraću je kasnije večeras, pa kome tada ne bude jasno mogu da mu pomognem, moram za početak i ja da se podsetim kako beše.
                sigpic

Comment

Uveli sada da izazoveš nekog člana iz grupe, ja sam izazvao Olju i Papija u prvom kolu

Comment

Originally posted by miloolja View Post
                    I baš vam nije fora što menjate nikove, a ono ipak nije Sndu.. Vladan garant (kako sam na njega zaboravila )
                    Igraću je kasnije večeras, pa kome tada ne bude jasno mogu da mu pomognem, moram za početak i ja da se podsetim kako beše.
                    Pomozi meni. Registrovao sam se odavno ali ne znam pravila.
                    Jos sam nesto u mnozini nick pravio
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Biras 4 muskarca i 4 zene, kapitenu se bodovi mnoze sa 3 i njemu gadjas i trajanje meca i izazivas nekog iz grupe

Each male or female player you add will cost you one tennis ball. jedino ovo nzm dal vazi za jednu rundu ili ceo turnir
                      Last edited by Monfa; 21-05-16, 17:20.

Comment

Ok malo kasnije, večeras.

Al prvo priznaj tu množinu

MAJSTORI
                        BoljismoodOljeiBojane
                        sigpic

Comment

Samo sam cekao da kazes da nisam ja.
                          Sada vec mogu da se odam.
                          Jao veceras ucimo zajedno - jedvacekamzajednickoucenje.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Prihvaceni izazovi.

Ja koliko kontam, ove teniske lopte su za ceo turnir.

Comment

Ne kontam baš ovu igru.. Jel fazon odmah odabrati najbolje igrače, ili je nešto više na kalup Suicide?
                              Mogu li se zamijeniti svako kolo igrači nanovo ili kako?
                              Ima li eksperata

Comment

Možeš iste igrače birati više puta, valjda Vidiš da najbolji igrači donose najmanje bodova (piše pored njih), tako da to sigurno nije fazon.

U ove 3 godine dosta su izmjena napravili. Vraćaju li se loptice za naredno kolo? Po jedna se dobija ako se dobije duel? Ne želim da ulazim u duele sa slabijima od sebe

Comment

Working...
                                X