Kako se šprda doktor Ramos sa Lošmijem, a kako se tek Stan pošprdao sa njim u Genevi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Inace, ja uopste ne mislim da Raonic igra lose. On je "dobar" sljakas ako su uslovi takvi da mu je servis efikasan. Jednom kad njegov servis presatane da bude ubojit, zbog uslova i odlicnog returniranja Alberta, on je u prvih 500 na sljaci. Raonic se zapravo dobro drzi u razmjenama, bolje nego sam ocekivao, ali nema sanse da on pobijedi pravog sljakasa razmjenama.
Originally posted by shminka View PostKako se šprda doktor Ramos sa Lošmijem, a kako se tek Stan pošprdao sa njim u GeneviLast edited by NI; 29-05-16, 12:59.
Comment
-
A sada da vidimo Stana i Viktora.
Koliko god da je Vavrinka dobar udarac ovi uslovi mu ne odgovaraju. Ako Vitkor ponovi igru sa Simonom mislim da moze do seta. Kladionice se ne slazu sa mnom, ali sumanjam da ce Vavrinka u ovakvim uslovima biti koncetrisan tokom citavog meca.
Comment
-
Originally posted by NI View PostProtiv Rafe da. Protiv Marija su najgori moguci uslovi za Stana.
jedina stvar koja u svoj priči ne valja su evenutalne protivničke skraćene loptice
Comment
-
Originally posted by shminka View PostI protiv Murraya su idealni, protiv Novaka također, protiv sviju...nizak odskok, teška loptica, spin ne radi, teško ga je odmaknuti od osnovne, lakše mu je reternirati, lakše mu se braniti, a njegov servis i osnovni udarci su dovoljno masivni i za ovakve uslove da probije sviju
jedina stvar koja u svoj priči ne valja su evenutalne protivničke skraćene loptice
Na zalost, protiv Novaka ovi uslovi odgovaraju Vavrinki. Prije svega, Novakov napad ce da otupi. A to je presudilo i mec prosle godine. Medjutim, tu postoji jedno ali. Misljenja si, i vjerujem da to misljenje dijeli vecina, da ce Vavrinkin napad i u ovim uslovima biti jednako ubojit. Ja nisam 100% siguran u to. A ako Vavrinkin napad prestane da bude efikasan, to ce se pretvoriti u fizicko mrcvarenje. Novak onda mora biti favorit.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostIgra Ramos svaka cast. Milos nije toliko los ali Ramos igra bas u velikom stilu.Last edited by Dekson; 29-05-16, 13:36.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
Comment