Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    U pravu si bio sam bezobrazan. Izvini i ti i svi koje sam uvredio. Direktno (ne verujem da ima takvih ali ajde), indirektno, nebitno.
    Neka ti je prosto. Nisi nista strasno ucinio. Malo nervoze i to je sve.
    Last edited by NI; 24-05-16, 16:06.

Comment

• Kako god okrenes zavrsava za sat i po, moze sebi da priusti da misli na restoran, Stefana, Jelenu, Hodora
      sigpic

Comment

• Nije ovo nikako u redu da Novak koristi zvaničan meč u svrhu treninga i to lakšeg
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Kako god okrenes zavrsava za sat i po, moze sebi da priusti da misli na restoran, Stefana, Jelenu, Hodora
          I posle se pitaju sto smo nervozni, a Hodor, a Leto???? A, a?
          Mislim nije u redu.

NI Kralju!!! Hvala ti.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ma super je ovo za prvi mec. Ja prezadovoljan.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sandu ajde bre malo vedrine, nije ni nama lako, ni Novaku. Idemoooo

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                Sandu ajde bre malo vedrine, nije ni nama lako, ni Novaku. Idemoooo
                Sa tobom necu da pricam dok mi ne kazes koji si na onim slikama... pitam te pet danaa a ti kuliras

Drugi i treci set zajedno ce trajati krace nego prvi. Uozbiljio se Novak malo i to je dobro. Ne treba mu da se guzi ovde dugo u ranim kolima.
                Last edited by Sandugp; 24-05-16, 16:22.
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Nema nam bosanaca, otisli izgleda da kolektivno negde isprate Dzumija.
                  sigpic

Comment

• Nisam video Sandu, sry Nike majica...

Tako pre pustiii rucicu i melji.

Comment

• Kolika podrska da Lu ne popije 0 , mrzim ovu Parisku publiku
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ајде Николасе, ајде брате.

Comment

• Kako Nole priča francuski . Da li još neki teniser van Francuske govori francuski kad se obraćs publici?

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Nema nam bosanaca, otisli izgleda da kolektivno negde isprate Dzumija.
                            Tu smo, nervira nas Džumi. Valjda uspije nekako preokrenuti, ali teško.
                            Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              Nisam video Sandu, sry Nike majica...

Tako pre pustiii rucicu i melji.
                              Onaj sto je zagrlio Lajanija? Hvala na informaciji.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by ivkebgd View Post
                                Kako Nole priča francuski . Da li još neki teniser van Francuske govori francuski kad se obraćs publici?
                                Tesko, malo ko, treba za to dara, znanja i van tenisa.

Bravo za Anu.

Comment

Working...
                                X