Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Endi se upravo isprofilirao u prvog favorita, ako je do sad i bilo nekih nedoumica. Mada bi bilo predobro kad bi im Nik uzeo mjeru svima.
    1. Andrey Rublev
    2. Thanasi Kokkinakis
    3. Alexander Zverev
    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Nole baš mlitav neki u kretnjama, bez emocija i nekog žara

Comment

• Znaci koliko ljudi osvajaju poena na ovim duelima to nije zdravo.... jebali vas dueli na igrici.
        Samesno .... moracu da duelisem od sada ....
        Duel ... lupis duzinu meca i ako pogodis dobijes 150 bodova ... izazove te 15 njih na svaku pobedu jos bodova .... smejurija.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• https://www.facebook.com/Eurosport/v...message_bubble
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Znaci koliko ljudi osvajaju poena na ovim duelima to nije zdravo.... jebali vas dueli na igrici.
            Samesno .... moracu da duelisem od sada ....
            Duel ... lupis duzinu meca i ako pogodis dobijes 150 bodova ... izazove te 15 njih na svaku pobedu jos bodova .... smejurija.
            Ali ti mozes samo 2 igraca da izazoves, jednog za zenski i jednog za muski mec, a da ne pricam da uopste nije tek tako pogoditi duzinu meca
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Ali ti mozes samo 2 igraca da izazoves, jednog za zenski i jednog za muski mec
              jESTE I DOBIJES OBA I TO TI JE JOS JEDNO 200 BODOVA NA PRIMER.
              (pardon caps) Ono sto igras u defanzivi tj sto tebe izazivaju tu ne dobijas nista. Ali je dovoljno da dobijes dva u napadu (kao sto je jedna clanica ovde na primer dobila) i da budes u plusu i posle da zajebavas nekod drugog clana ovog foruma do prekosutra ...
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Kako nije imao šansi, imao otvoren bekend po paraleli za meč loptu

Imao je dosta poluprilika, nijednu nije iskoristio, duboki naklon obojici za strašan meč
                Da dodje BL, ako...

Je li mozda Mari nesto propustio, neku neiznudjenu napravio?

---------

Bimbo,

Izlaz iz svake neugoden siuacije dize samopozdanje. Sto je situacija teza, protivnik jaci i mec znacajniji, to je steceno dodatno samopouzdanje vece.

---------

Sandu,

Izgleda da si jedino ti nervozniji od mene. Pa ako ga i ne osvoji, bice opet jedan od najboljih svih vremena.
                Last edited by NI; 24-05-16, 15:21.

Comment

jESTE I DOBIJES OBA I TO TI JE JOS JEDNO 200 BODOVA NA PRIMER.
                  (pardon caps) Ono sto igras u defanzivi tj sto tebe izazivaju tu ne dobijas nista. Ali je dovoljno da dobijes dva u napadu (kao sto je jedna clanica ovde na primer dobila) i da budes u plusu i posle da zajebavas nekod drugog clana ovog foruma do prekosutra ...
                  Ti mislis da je to tek tako?
                  Odigraj sledece kolo, bas me zanima kakav ces biti

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Ti mislis da je to tek tako?
                    Odigraj sledece kolo, bas me zanima kakav ces biti
                    Pa odigrao sam i ovo ... o tome ti proicam, naravno da nije lako.
                    Nego je cista sreca i ako te usere kao sto je nekoga ovde i te kako usralo da dobije oba u napadu eto jos 250 bodova ... Kontas sta ti govorim

Promasila je jedan mec za 7 minuta a drugi za 17 EJJJJJJ!!! To je teska usercina.
                    sigpic

Comment

• Kad se setim samo Rade dva puta na dva poena od pobede , ovaj LU sto bi rekli ameri , on fire absolutely on fire

Comment

Pa odigrao sam i ovo ... o tome ti proicam, naravno da nije lako.
                        Nego je cista sreca i ako te usere kao sto je nekoga ovde i te kako usralo da dobije oba u napadu eto jos 250 bodova ... Kontas sta ti govorim

Promasila je jadna mec za 7 minuta a drugi za 17 EJJJJJJ!!! To je teska usercina.
                        Ja sam jedan promasila za 3 minuta, i sta sad?
                        ovo je igra, normalno da sreca utice

sigpic

with experience.

Comment

• Ne gasi ga NOle na pocetku meca, a moze samo sebi komplicirati zivot, iako je to nemoguce, ali vidljivo je da mu fokus nije u ovom mecu, promasio je bas 4-5 mrtvih zicera, ima 10 UE u 6 gejmova, za njegov standrad 8 previse

Comment

• Kopira Muzzu i Wawca

Comment

• Ma Novak ima mnogo losijeg protivnika za ovaj tip podloge, ali je onako lagano usao u mec, ocekivao sam ga vise napaljenoga

Comment

• To je Lu Mrki, na prste jedne ruke ces mu izbrojati pobjede na sljaci.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X