Gaske se smrzao..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Chiwwi View PostNije tacno. Juce su isle iza Thiema i Granolersa i to samo one.
http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule16.htmlOriginally posted by Chiwwi View PostTakodje netacno. Radvanska je juce igrala prvi mec.Originally posted by bojanaBG View PostA sta tebi nije jasno?
Danas su prvo zene odigrale svoj mec 4.kola, pa muskarci zavrsili, pa sad igraju muskarci QF jer su to duzi mecevi, pa ce tek onda zene QFLast edited by Chiwwi; 01-06-16, 14:28.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostOpravdavas organizatore tako sto kazes da zene moraju da idu druge zato sto muskarci igraju u tri seta. Onda ja odgovaram zasto onda to nije bio slucaj i u gornjoj polovini 4-tog kola za danas. Onda mi kolega odgovara da je to zato sto zapoceti mecevi nikada ne idu prvi a ja odgovaram da to nije tacno zato sto je Radvanska koja je imala zapoceti mec isla prva. A onda se ti ubacujes na taj odgovor sa ovim nepovezanim odgovorom a nisi mi dala odgovor na pitanje zasto i juce nisu isle pre Granolesra i Thiema Putintseva i Navaro a na to nisam dobio odgovor.
Ovo je forum , mesto gde svako od nas iznosi svoje mišljenje.
Ako nisi zadovoljan odgovorom koji ovde dobiješ, pozovi RG ili im pošalji mejl, imaš kontakt podatke na njihovom sajtu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostOpravdavas organizatore tako sto kazes da zene moraju da idu druge zato sto muskarci igraju u tri seta. Onda ja odgovaram zasto onda to nije bio slucaj i u gornjoj polovini 4-tog kola za danas. Onda mi kolega odgovara da je to zato sto zapoceti mecevi nikada ne idu prvi a ja odgovaram da to nije tacno zato sto je Radvanska koja je imala zapoceti mec isla prva. A onda se ti ubacujes na taj odgovor sa ovim nepovezanim odgovorom a nisi mi dala odgovor na pitanje zasto i juce nisu isle pre Granolesra i Thiema Putintseva i Navaro a na to nisam dobio odgovor.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by Marija81 View PostMoram da se ubacim. Da li ti misliš da je neko od nas vidovit i da zna šta i kako razmišljaju organizatori?!
Ovo je forum , mesto gde svako od nas iznosi svoje mišljenje.
Ako nisi zadovoljan odgovorom koji ovde dobiješ, pozovi RG ili im pošalji mejl, imaš kontakt podatke na njihovom sajtu.
Comment
-
Originally posted by luka View PostObrazloži ovo molim tesigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa drugaciji je raspored kad propadne 1 dan na turniru, a drugaciji je kad propadnu skoro puna 2 dana, valjda ti je toliko jasno
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostAha dobro. Znaci da sutra ocekujemo da muskarci idu pre zena u 1/4 finalu zato sto je drugaciji raspored kad propadnu dva dana. U suprotnom se nadam da ces konacno priznati da se donja polovina favorizuje.
A kakav ce raspored sutra biti, ja pojma nemam, samo ti objasnjav zasto je ovakav danashttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment