Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gaske se smrzao..

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
      Nije tacno. Juce su isle iza Thiema i Granolersa i to samo one.
      http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule16.html
      Originally posted by Chiwwi View Post
      Takodje netacno. Radvanska je juce igrala prvi mec.
      Originally posted by bojanaBG View Post
      A sta tebi nije jasno?
      Danas su prvo zene odigrale svoj mec 4.kola, pa muskarci zavrsili, pa sad igraju muskarci QF jer su to duzi mecevi, pa ce tek onda zene QF
      Opravdavas organizatore tako sto kazes da zene moraju da idu druge zato sto muskarci igraju u tri seta. Onda ja odgovaram zasto onda to nije bio slucaj i u gornjoj polovini 4-tog kola za danas. Onda mi kolega odgovara da je to zato sto zapoceti mecevi nikada ne idu prvi a ja odgovaram da to nije tacno zato sto je Radvanska koja je imala zapoceti mec isla prva. A onda se ti ubacujes na taj odgovor sa ovim nepovezanim odgovorom a nisi mi dala odgovor na pitanje zasto i juce nisu isle pre Granolesra i Thiema Putintseva i Navaro a na to nisam dobio odgovor.
      Last edited by Chiwwi; 01-06-16, 14:28.

Comment

• Originally posted by veljos View Post
        Finale zenskog RG Pironkova -Rogers
        Nemoguće

Comment

Opravdavas organizatore tako sto kazes da zene moraju da idu druge zato sto muskarci igraju u tri seta. Onda ja odgovaram zasto onda to nije bio slucaj i u gornjoj polovini 4-tog kola za danas. Onda mi kolega odgovara da je to zato sto zapoceti mecevi nikada ne idu prvi a ja odgovaram da to nije tacno zato sto je Radvanska koja je imala zapoceti mec isla prva. A onda se ti ubacujes na taj odgovor sa ovim nepovezanim odgovorom a nisi mi dala odgovor na pitanje zasto i juce nisu isle pre Granolesra i Thiema Putintseva i Navaro a na to nisam dobio odgovor.
          Moram da se ubacim. Da li ti misliš da je neko od nas vidovit i da zna šta i kako razmišljaju organizatori?!
          Ovo je forum , mesto gde svako od nas iznosi svoje mišljenje.
          Ako nisi zadovoljan odgovorom koji ovde dobiješ, pozovi RG ili im pošalji mejl, imaš kontakt podatke na njihovom sajtu.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Rekao sam sto puta do sad, ali ponovicu. Risar Gaske je najgori igrac ikad koji je bio u top 10. To je takav besmisao od tenisera da njegovo postojanje u profesionalnom tenisu je potpuna misterija.
            sigpic

Comment

• Ko je ovaj lik sto kaze da je Gasquet cudno gradjen?

Comment

• Finale Clayray-Novak je gotovo izvesna stvar.

Comment

Pa drugaciji je raspored kad propadne 1 dan na turniru, a drugaciji je kad propadnu skoro puna 2 dana, valjda ti je toliko jasno
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Rekao sam sto puta do sad, ali ponovicu. Risar Gaske je najgori igrac ikad koji je bio u top 10. To je takav besmisao od tenisera da njegovo postojanje u profesionalnom tenisu je potpuna misterija.
                    Obrazloži ovo molim te

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                      Moram da se ubacim. Da li ti misliš da je neko od nas vidovit i da zna šta i kako razmišljaju organizatori?!
                      Ovo je forum , mesto gde svako od nas iznosi svoje mišljenje.
                      Ako nisi zadovoljan odgovorom koji ovde dobiješ, pozovi RG ili im pošalji mejl, imaš kontakt podatke na njihovom sajtu.
                      Ne mislim da je neko vidovit ali stalno ima opravdanje za organizatore a ocigledno je da favorizuju donju polovinu. Ako ih vec opravdava onda mislim da treba da dobijem odgovor od nje. Meni su organizatori jasni i ne treba biti vidovid ako se donja polovina favorizuje, ako se finale 2012-te prekida bez ikakvog objasnjenja kad Djoka dobija 8 uzastopnih gemova i ako donja polovina igra prva i to samo od kad je Djoka nosilac onda je sve jasno, tako da me ovo sada nimalo ne iznenadjuje.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                        Obrazloži ovo molim te
                        Fizicki nije dovoljno jak, nema snagu u udarcima ni da naskodi najboljima, bukvalno se sprdaju s njim, kamoli da ih dobije. Brani se konstantno, sedam metara je iza osnovne linije, nema servis. Malo snage generise iz bekhenda ali je jednorucni pa je sala. Nema ramena, gradju, nikakve fizikalije, ali nekako dodje do najboljih, nekako uspije da dodje do cetvrtfinala ili polufinala, sto je stvarno nestvarno.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Pa drugaciji je raspored kad propadne 1 dan na turniru, a drugaciji je kad propadnu skoro puna 2 dana, valjda ti je toliko jasno
                          Aha dobro. Znaci da sutra ocekujemo da muskarci idu pre zena u 1/4 finalu zato sto je drugaciji raspored kad propadnu dva dana. U suprotnom se nadam da ces konacno priznati da se donja polovina favorizuje.

Comment

Aha dobro. Znaci da sutra ocekujemo da muskarci idu pre zena u 1/4 finalu zato sto je drugaciji raspored kad propadnu dva dana. U suprotnom se nadam da ces konacno priznati da se donja polovina favorizuje.
                            Ako se danas odrade svi planirani mecevi, onda su oni u prvobitnom rasporedu.
                            A kakav ce raspored sutra biti, ja pojma nemam, samo ti objasnjav zasto je ovakav danas
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• David jednostavno ne može više, bori se časno ali ... Možda je vreme za lagani završetak karijere ove sezone
                              Similis simili gaudet

Comment

• Brejknuo ga Gaske hahahahaha

Kaci reket o klin Endi.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X