Mislim da je Mečka sad dala apsolutnih 100% obojici vozača, mislim da to nije tako često bio slučaj prošle godine... Novi najbrži krug staze, brži nego u 3.0l V10 eri...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2016 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX (Sakhir)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ima tempo Ferari ali je Mercedes razbio u Q3, kakvi krugovi Hamiltona i Rosberga.
Kvalifikacije menjati pod hitno, a svaka cast za Werhleina i Grozana pre svega, sta radi covek sa Haas-omDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
http://www.skysports.com/f1/news/241...johnny-herbert
Herbert je i ranije imao vrlo... nepromišljene izjave, ali sa ovom je prešao u domen potpunog lupetanja. Alonso, naravno, odgovara u svom stilu (prvi snimak u tekstu)...
Danas će biti novi sastanak u vezi sa kvalifikacijama, nadam se da ćemo dobiti nazad ono što ceo svet želi. Zaista ne mogu da shvatim ovu logiku, zašto se toliko insistira na tome? Sujeta? Ili svrsishodno umanjenje vrednosti F1 kao brenda pred prodaju novom vlasniku?
Nadam se još jednom zanimljivom startu trke danas.
Comment
-
-
A nek najbolje da ukinu kvalifikacije pa umjesta kruga za zagrijevanja da se trkaju ko ce prvi doci do koje pozicije.
Last edited by Dule Krtola; 03-04-16, 14:27.
Comment
Comment