Jos malo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto3- Commercial Bank Grand Prix of Qatar
Collapse
X
-
Originally posted by bane je View PostTek se sad ukljucih... Herera 7.
Jesam dobro vidio SKY tim je na KTM?
necu vec da kukam,sve se mislim svasta nesto ce tu jos da se promeni,ali bi mi bilo drago da maleni loi ostane na istom nivouLast edited by denia_el; 17-03-16, 17:04.don't be scared homiesigpic
Comment
-
Imam utisak ko da jos uci, mislim na Fabia. Ne znam ali gladujuci ovaj trening lose mu se pise. ALI ipak trening je trening i ne treba kidati glavu.
Bulega pokidao, tu su i Loi, Navaro. Bastia 10ti takodje ne bas dobro za njega jer je i to vrijeme postavio u zadnjem krugug.
Sto se tice novajlija, bas ih ima puno jbt i bas ih tesko pohvatati al mi se svidja sto ima Italijana puno.
Sutra novi dan. Vidjecemo sto ce biti.
Comment
-
Originally posted by Dule Krtola View PostImam utisak ko da jos uci, mislim na Fabia. Ne znam ali gladujuci ovaj trening lose mu se pise. ALI ipak trening je trening i ne treba kidati glavu.sigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Enea je danas izgleda samo nastavio testirati, pošto mu test baš i nije bio savršen, dobro mu je došlo ovo danas, da se još malo stopi s motorom, a na kraju je izgleda postavio krug samo da postavi granicu i vidi koliko može ići. Kažu iz Gresinija da nisu zabrinuti zaostatkom i da je Enea miran i zadovoljan radom, što ukazuje na ovo testiranje.
Comment
Comment