Sad u majamiju da uzme 28mi masters. bio bi red
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostATP lista za sjutra
Novak Djokovic 16540
Andy Murray 8370
Roger Federer 7695
Race lista
Novak Djokovic 3340
Milos Raonic 1570
Andy Murray 1520
Dominic Thiem 1200
Stan Wawrinka 1065
Spoiler
Više nisam ni sigurna da li je od ove godine ili neke prethodne(mislim da nije ovih raširenih pet ...)
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
мени се већ врти у глави од тих његових силних рекорда, нека то сабирају компјутери, тешко за обичног човека да прими толико информација... куку ко ће то све још да сабира у наредне четри године?
ајде што је желео да буде први на свету, али да баци под ноге све тенисере у историји, то је баш ванземаљски ...
можда хоће да се сви стадиони на свету зову Новак Ђоковић? и то ме не би зачудило једног дана, код њега нема граница....Last edited by Žika; 20-03-16, 23:22.sigpic
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostOve, oprema ima sire prugice nego prosle).. nego isti pehar toliko puta, konfete, sl. poze.... a zapravo najviše aludiram na ono.... koji put više, sve mi se izmešalo
2015.
Eto dok sam tražila ovu sliku prošle godine u našoj temi, videla sma da sam napisala da je ono mlađano devojče u Elisona neka ukrajinska glumica... pa zar i takvu info da zaboravim ccccccLast edited by miloolja; 20-03-16, 23:42.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Indijan Vels i Majami su nesto posebno i znamo da to nisu isti turniri kao ostali Mastersi, iako se isto boduju nemaju istu tezinu, i ja sam za to da oni budu kategorija iznad, ali sam uvijek vise volio Indijan Vels i nesto na njega gledao kao na peti Slem. Nema neke logike znam, Majami je apsolutno isti kao Indijan Vels, ali je pustinja moj favorit. Ne znam zasto, mozda zato sto je to gradic od 5000 stanovnika koji tokom samog turnira posjeti najvise ljudi od svih turnira koji nisu Slemovi. Indijan Vels 2008. godine je drugi Masters koji je Novak osvojio u karijeri, ali svakako prvi veliki turnir posle Australijan Opena, sjecam se i sad kako je pocistio Nadala sa terena, ali je bilo izuzetno tesko u finalu protiv Fisa. Osam godina kasnije, podignut je peti Indijan Vels i izjednace je rekord po broju Mastersa, sad je u toj kategoriji najbolji ikad. A kao da je juce bio taj mec protiv Fisa.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostStefko od kad si u Novakovom timu nikad lakse covjek do titule nije dosao
Kad je zrijeb za Majami?
Men's main draw is tomorrow at 12:30 p.m. ET. https://t.co/LzNkKyAY4R
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDžabe ti sad da se vadiš
Covek jeste rekao istinu, samo sto je bilo vrlo nekorektno od njega da to izjavi. U tome je (po meni) glavni problem.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Fin teniski vikend.
1.
Novak je fantsatican.
2.
Nadal je bio najbolji u zadnjih godinu dana. Novak je jako puno grijesio u 1. set, nedstajao mu je fokus, ipak je to rutinski mec, i opet Novak uze set realativno sigurno.
U drugom setu su stvari dosle na svoje. Uza sve ostalo, Nadal se vise umorio.
Sve u svemu Nadal moze biti i zdaovolja, forma u odnosu na druge, i nezdovoljan, Novak djeluje jednako nedostizno.
3.
Protiv Raonica je Novak bio maksimalno fokusiran. Treba ubiti nadu u startu.
4.
Raonic napravio dvije greske.
Dobio je polufinale.
Uzeo je pauzu izmedju setova. Zato je bilo 6:0 u drugom.
5.
Kako je Novak "diskretno" podrzao Larija.
6.
Vladane zao mi je. I pored napretka Raonic ima nepremosiva ogranicenja.Last edited by NI; 21-03-16, 14:38.
Comment
Comment