Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2016. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pa dobro, videćemo, ali def je loše Fric odigrao pogotovu prvi set, sa baš smešnimn procentom prvog servisa.

A sada Damir
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Šta je uradio Damir?
      Što se Lajović ovoliko muči protiv Harisona?
      Prespavah prvi set, a probudih se sa namerom da gledam Del Pa, a on tek od pola sedam.
      Sve sam pobrljavila...
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Sta je sve vratio Harrison

Comment

Ako ce Rajan negde nekog pobediti onda je to Indian Vels
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

Originally posted by bojanaBG View Post
            ja 1.kolo od AOa ne mogu da prodjem
            navijamo da bude puno iznenadjenja, sto mi jedini da stradamo
            I to sto mazes

Comment

Превише брза Фриц на сервису, као да му Родик тата а Виктор мама. Концентрације без.

Ја сам нови даса на форуму, непобедив, упоран, наоружан бритким језиком и моћним егом...очекујте тешки фајт у свим темама и против свакога. Респектујем противника али нисам Мајка Тереза, милост не очекујте.
              Тако ми корњачине брзине!

Comment

Del Po dobar, a bravo i za komentatora ,ne znam ko je, ali kapa dole.
                Ishvali čovek i forum i Del Pa

Ma bravo. Prva pobeda na mastersima još od 2013e. I to još sa krompirićem.Sledeći je Berdih.
                Last edited by Marija81; 11-03-16, 06:37.
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Borna je odradio mec profesinalno. Kao Djokovic. Osjetno je popravio servis. Odlicno cita igru. Bas me je impresionirao.

Comment

Delpo se polako resava bh slajsa. U 1. setu 61% bh-a bili su spinovi a 39% slajs. Sve je to jos pipavo i obazrivo ali je bitan trend razrade bh-a.
                    Mali Conga jos jedared objasnio Fricu da nije poenta tenisa opauciti svaku lopticu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                      Borna je odradio mec profesinalno. Kao Djokovic. Osjetno je popravio servis. Odlicno cita igru. Bas me je impresionirao.
                      Znaci samo dosadno vracao i cekao da protivnik pogrijesi ?
                      A sta uradi ova samoprozvana BH zvijezda? Halalio sam mu to sto nije igrao DC iako godisnje od drzave/BHT dobija 50 000€ jer se (citiram ga) "trudi da ispuni normu za OI" i predstavlja nas tamo. Medjutim on nas samo sramoti

Comment

• Originally posted by black_sax View Post
                        Znaci samo dosadno vracao i cekao da protivnik pogrijesi ?
                        Jesi li ti iz Bojaninog tima.

Nisam rekao kao Nadal u mladim danima. Kao danasnji Novak. A to znaci da je:

-malo grijsio i malo rizikovao
                        -svejedno neugodno, ne dosadno, prebacivao. Takvim prebacivanjem je silio protivnika na greske i mentalno ga ubijao.
                        -konstantno je dobro returnirao i dobijao dosta poena na protivnicki drugi servis, sto je izazivalo da protivnik jos i vise promasuje prvi servis
                        -strpljivo povecavao prednost u razmjeni cim bi je inicijalno stekao
                        -dobio dosta jeftinih poena servisom

Originally posted by bojanaBG
                        Apsolutno ne zelim da se prepucavam, nego iz tvoje recenice moze da se zakljuci da je samo Djokovic profesionalac, a ostali su amateri, sto si i potvrdio u ovom dodatnom objasnjenju.
                        Mozda ne zelis da se prepucavas ali svejedno uzivas u njemu (prepucavanju).

Tvoje tumacenje onoga sto sam napisao je tipicno. Ja sam napisao da je Novak najveci profesionalac u tenisu a ne da su ostali amateri. Moje misljenje dijele mnogi, daleko strucniji od mene, teniski komentatori.

Kod Novak od svega najvise volim njegov profesionalizam. Zbog to profesionalizma ga proglasavaju masinom iako je on sve samo ne masina. On je ekstrovertan sa elementom egzibicionizma, druzeljubiv, saosjecajan, plemenit... Sve te osbine su fine ali mojem srcu je najdraze kada ljudi ala Piter Fleming ili Matz Vilander kazu: "Pa i Novaku ce se prije ili kasnije dojaditi da bude profesionala. To ce biti sansa za druge."
                        Last edited by NI; 11-03-16, 14:54.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Pa dobro, videćemo, ali def je loše Fric odigrao pogotovu prvi set, sa baš smešnimn procentom prvog servisa.
                          Prva dva seta preslikana , samo uloge obrnute . Nisam gledala 3 set , kakav je bio?
                          Similis simili gaudet

Comment

• Borna sa ovakvom igrom bez igre nece nikad nista napraviti. Njegov forehand je uzasan. Ali sve se to da ispraviti, samo uz puno rada (meni je to uspjelo na forehandu, iako sam ja naravno amater).
                            Jedino mu je prvi servis vrhunski. Nekad mu je kljucna prednost bila kretanje ali sad ima duplo vece misice pa je trom i uzasan u promjeni pravca. Tada ga je bilo milina gledati.
                            Mora srediti firehand i smanjiti misicnu masu.
                            Belluccija ce vjerovatno proci ali sa ovom igrom ce biti lak zalogaj top igracima. Trenutno jedina opcija mu je da poteze forehand.

Comment

• tenis,

Sto ti ocekujes? Da Borna odmah skoci u prvih 10. Napredak je vidan. To jos nije za top nivo ali jeste za korak dalje od ovoga gdje je sad.

Comment

• Ne vidim ja tu nikakav napredak, vidim samo da se losije krece i da je losiji na listi u odnosu na proslu godinu.
                                Kod Cilica se vidio napredak, drugu polovinu treceg seta protiv Goffina je odigrao kao na US Openu 2014-e.
                                Last edited by tenis; 11-03-16, 13:40.

Comment

Working...