Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sara View PostSkoro sam sigurna da Saragosa ostaje u primeri, pogledajte samo njihove rezultate u poslednjih desetak meceva, protiv Valensije pobeda 2:1, protiv Atletika 1:0 u nadoknadi iz penala, protiv Hihona 2:1 u nadoknadi, ... ciste namestaljke da bi opstali.
Veceras tri crvena za Hetafe, gol iz penala za Saragosu."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Falcao u stilu Edina Dzeke
Ode Villareal. Jbg bice mi neobicno bez njih, navikao sam se na njih. Mislim da je ovo prvi put u historiji ovog sporta da ekipa koja igra ligu prvaka iste sezone ispadne u domacem prvenstvu. Ispravite me ako grijesim.
U Madridu slavlje. Zaista strasan podatak. Rekordnih 100 bodova i oko 120 golova. Jos da su osvojili tu ligu prvaka nebi im kraja bilo ali ne sumnjam da ce s Mourinhom to uraditi u naredne 2-3 godine.
Comment
-
Äovjek za specijalne utakmice Raul Tamudo ostavio Rayo u Primeri golom u 92 minuti, a samim tim Villareal poslao u Segundu.
SjeÄemo ga se iz sezone 2006/07 kad je u 89 minuti dao gol barci na njihovom terenu, a samim tim Realu donio titulu ;)
GRANDE TAMUDO !!!!
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostFalcao u stilu Edina Dzeke
Ode Villareal. Jbg bice mi neobicno bez njih, navikao sam se na njih. Mislim da je ovo prvi put u historiji ovog sporta da ekipa koja igra ligu prvaka iste sezone ispadne u domacem prvenstvu. Ispravite me ako grijesim.
U Madridu slavlje. Zaista strasan podatak. Rekordnih 100 bodova i oko 120 golova. Jos da su osvojili tu ligu prvaka nebi im kraja bilo ali ne sumnjam da ce s Mourinhom to uraditi u naredne 2-3 godine.Sale Stanojevic : , ,,Misija Äe biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi ÅĄampiona ,.
Comment
-
Uvek moze kod nas , makar na polu-sezonu dok je povredjen
Pa verovatno ce ostati u Viljarealu do zime , svejedno nece igrati i da se vrati u Decembru ili Novembru taman ce mu segunda doci kao pripremni mecevi i ondaSale Stanojevic : , ,,Misija Äe biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi ÅĄampiona ,.
Comment
-
Messi je nebitan u igri Barcelone.TakoÄe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoÄu koga prosuÄujemo je li Åžurka prestiÅžna, dakle ona je âobiÄno prestiÅžna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minutaâ. ZahvaljujuÄi upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na Åžurku upadne Manda, uÄe u klonju, iskenja se i ode kuÄi (pod pretpostavkom da mu za to treba viÅĄe od 5 minuta), moÅže se zakljuÄiti da je ta Åžurka prestiÅžna. Lepo je znati.
Comment
-
Marca i njeni citatelji su izabrali najbolju ekipu ove sezone i najljepsi gol.
Prva ekipa Primere u izboru Marce:
Casillas - Ramos, Puyol, J. Martinez - Ãzil, X. Alonso, Xavi, Iniesta - Messi, Falcao, Ronaldo
Ovaj trojac u napadu je zajedno zabio 120 golova. Fascinantno!
Najljepsi gol je gol Baptiste u utakmici Malaga-Getafe:
Comment
-
Nisam znao gde da postavim, pa evo ovde, ekskluzivan intervju u dva dela sa Radomirom Anticem, prvi put posle dve godine, mnogo zanimljivih stvari
http://kapiten.rs/fudbal/ekskluzivno...tica-prvi-deo/
http://kapiten.rs/fudbal/radomir-ant...-jedne-zemlje/Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment