Originally posted by AleksandarD
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Primera division 2011/12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AleksandarD View PostKaka jedino na terenu ako se pravi igraci odmaraju, mnogo je fudbal postao brz za njegovu igru
Comment
-
Nikad nisam vidio da tako covjek mijenja pravac kretanja,fenomenalno fizicki pripremljen...dribla,razigrava,ismijava protivnike,ono sto je cinjenica je da to nije ovaj Kaka i meni je draze kad sjede na klupu,mada bih volio da me demantuje i to protiv Barcelona-e
Veceras sve sto je odigrao(uz Arbeloa-u naravno)je bilo za Atletico,kad je usao Ozil napravio za 5 minuta vise nego ovaj za poluvrijeme...sta sam ja rekao,Angel prva cim bude spremanZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Prezivi Real ovo, izgleda da ce do el classica ostati +4 al svakako da ce biti gusto sve do kraja ukoliko Barca savlada Reala. Ovo je bio prvi put da sam utakmicu Primere ove sezone gledao na TV1 a ne na areni npr i Sabahudin Topalbecirevic je bio odlican kada je u pitanju ta kao neka objektivnost. Jedini komentator koji je u zadnje vrijeme nahvalio Ronalda onako bas, jedino sto se slusa jesu pohvale na racun Barce i Messia, ali evo, nasao se napokon neko ko ce stati na stranu Portugalca.
Jbg, Falcao nije bio los kao ni Athletico koji se solidno drzao, ali par stvarcica im je sjebalo svu koncepciju.
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostPrezivi Real ovo, izgleda da ce do el classica ostati +4 al svakako da ce biti gusto sve do kraja ukoliko Barca savlada Reala. Ovo je bio prvi put da sam utakmicu Primere ove sezone gledao na TV1 a ne na areni npr i Sabahudin Topalbecirevic je bio odlican kada je u pitanju ta kao neka objektivnost. Jedini komentator koji je u zadnje vrijeme nahvalio Ronalda onako bas, jedino sto se slusa jesu pohvale na racun Barce i Messia, ali evo, nasao se napokon neko ko ce stati na stranu Portugalca.
Jbg, Falcao nije bio los kao ni Athletico koji se solidno drzao, ali par stvarcica im je sjebalo svu koncepciju.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBaho voli Manchester vise od majke rodjene,a zna se sta je CR donio Utd-u,ne voli on Real,ali protiv njega mu srce ne dozvoljava.Inace smori s Barcelona-om i jednim te istim floskulama iz tekme u tekme,pojma lik nema sa zivotom...
Comment
-
Murinjo trazi da se dovede Ivanovic, mnogo mu skripi da zadnja desna strana, mora naci neka resenja dok nekoga ne kupe inace protiv barse sa onakvom rupom tu pozadi bice tesko.Originally posted by AK47 View PostArbeloa nije normalan lik,jbt Arda ga zajebava,sali se s njim,definitivno najgori dio Real-a,mada i ostali nekako nezainteresovano u pojedinim momentima,osim Di Maria-e koji gine na terenu...Kaka usporava igru,opet
Comment
-
Arbeloa je krivac ove sezone za pola golova reala
real jucer naguzio atletico po rezultati iako po igri hmm nisu bili bas briljantni..onaj prvi gol ronalda , kako je ono uslo onaj oglman samo gledao kak pada..iako je on kriv po meni,jer nije pokrio svoju stranu sto je tu je,4 boda minusa u kataloniji,ipak el clasico ce bit veliki pritisak za barcu,nisam vise toliko siguran da dobijaju to
Comment
Comment