Announcement

Collapse
No announcement yet.

Primera division 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Brate ne vadis bubreg coveku, samo treba da kliknes na rec edit i da nastavis.

Dobro sam se nasmejao...

El Classico odlucuje sve, Real bod da osvoji, puna kapa, cak mislim da im je titula onda zagarantovana, ali polako, ima jos dosta do te utakmice...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• real u grcu igrao protiv valensije a jos nije ni blizu utakmica sa barsom, mislim da barselona osvaja sampionat 90%, to im je rutinski dok ova ekipa reala to treba da uradi prvi put

Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
        real u grcu igrao protiv valensije a jos nije ni blizu utakmica sa barsom, mislim da barselona osvaja sampionat 90%, to im je rutinski dok ova ekipa reala to treba da uradi prvi put
        Pretera ga, ne razmisljas da i Barsa moze da kiksne tekmu i da Real opet ima znacajnu prednost... Barsa igra sa Hetafeom i Levanteom pre El Classica, a izmedju je i 1/2 finale LS... Hetafe ne moze nista, ali Levante itekako moze da otkine bodove Barsi... Nista se ne moze pricati, ni o kakvim procentima, pre El Classica..
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
          Pretera ga, ne razmisljas da i Barsa moze da kiksne tekmu i da Real opet ima znacajnu prednost... Barsa igra sa Hetafeom i Levanteom pre El Classica, a izmedju je i 1/2 finale LS... Hetafe ne moze nista, ali Levante itekako moze da otkine bodove Barsi... Nista se ne moze pricati, ni o kakvim procentima, pre El Classica..
          Barsa igra 4-3-3-3 tesko se kiksa...

Comment

• Barsi celzi nece biti problem jer sto se mene tice ne igra sjajno i mislim da je mozda nezasluzeno u polufinalu,jedino levante ako iznenadi ali barselona igra kada treba a ako zapne onda se sreca okrene na njihovu stranu, a real bajern bice cupavo i tu ce se real potrositi, navijam za real ali barselona rasterecenija i iskusnija, opustenija

Comment

real u grcu igrao protiv valensije a jos nije ni blizu utakmica sa barsom, mislim da barselona osvaja sampionat 90%, to im je rutinski dok ova ekipa reala to treba da uradi prvi put
              Ajde ne lupaj tu, kakvih 90%. Pricas za Real kao da tu igraju sve pioniri, a ne iskusni fudbaleri. Sve je u rukama Reala, dobiju prekosutra Atletico i opet ce se druga prica pricati.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Barsi celzi nece biti problem jer sto se mene tice ne igra sjajno i mislim da je mozda nezasluzeno u polufinalu,jedino levante ako iznenadi ali barselona igra kada treba a ako zapne onda se sreca okrene na njihovu stranu, a real bajern bice cupavo i tu ce se real potrositi, navijam za real ali barselona rasterecenija i iskusnija, opustenija
                Dobro je da je Barselona prosla zasluzeno -.-
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Barsi celzi nece biti problem jer sto se mene tice ne igra sjajno i mislim da je mozda nezasluzeno u polufinalu,jedino levante ako iznenadi ali barselona igra kada treba a ako zapne onda se sreca okrene na njihovu stranu, a real bajern bice cupavo i tu ce se real potrositi, navijam za real ali barselona rasterecenija i iskusnija, opustenija
                  I ima jos 3 momka u crnom koji ce da pomognu cim bude zatrebalo. Npr kada Milan izjednaci i kontrolise utakmicu? Vratice se sve to nekada, bar se nadam. Zivim za finale LS u kojem Barsa gubi u 95-om minutu golom iz ofsajda kojem je prethodio ocigledan faul protivnickog spica.

Comment

• ne bi sudije duvale tako da ih uefa ne stiti, nijedan sudija nije kaznjen koji je sudio barseloni u LS i svaki od njih je rekao sudio sam sjajno, uefa je kriva a ne barselona, kad se samo setim utakmica barsa celzi, barsa arsenal, sada barsa milan
                    Last edited by AleksandarD; 09-04-12, 17:54.

Comment

ne bi sudije duvale tako da ih uefa ne stiti, nijedan sudija nije kaznjen koji je sudio barseloni u LS i svaki od njih je rekao sudio sam sjajno
                      I ja pricam da sam bio najtalentovaniji kadet kojeg sam video pa opet to nema veze sa zivotom. No kazem, vratice se sigurno, svima se vrati, kad tad.

Comment

• Kako mi je krivo sinoc bilo,Ronaldo-u je cijela familija bila spomenuta nekoliko puta juce,debilson

Predaja lopte,bez presinga,sve najgore od Real-a ove sezone moglo se vidjeti sinoc,bekovi ocaj,ma ne valja nista
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Kako mi je krivo sinoc bilo,Ronaldo-u je cijela familija bila spomenuta nekoliko puta juce,debilson

Predaja lopte,bez presinga,sve najgore od Real-a ove sezone moglo se vidjeti sinoc,bekovi ocaj,ma ne valja nista

vidi se da su oni vec razmisiljanjem na el clasicu i ligi prvaka... barca nece nigdje kiksat do kraja prvenstva ako bude trebalo,to jest ako dobiju reala u el clasicu ja sam sto posto siguran da barca nigdje ne kiksa,a real tesko,nisu u zadnje 3 sezone nikad bili u ovakvoj situaciji da imaju prednost i mislim da nemogu u istom ritmu igrat cijelu sezonu,umorni su igraci mislim da ce dobiti atletica i gijona kao i barca getafe i levante i onda ce EL CLASICO odlucivat o prvaku spanjolske,to je sigurno,i ako real to izgubi onda nisu uopce zasluzili titulu,nesjecam kad su zadnji put dobili barcelonu u vaznoj utakmici osim kupa kralja

Comment

• Naravno, sve bude i sve prodje, secas se barselona milan 4-0 Dejan Genije Savicevic, doci ce opet vreme kada ce drugi timovi puniti barsu
                            Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            I ja pricam da sam bio najtalentovaniji kadet kojeg sam video pa opet to nema veze sa zivotom. No kazem, vratice se sigurno, svima se vrati, kad tad.

Comment

Naravno, sve bude i sve prodje, secas se barselona milan 4-0 Dejan Genije Savicevic, doci ce opet vreme kada ce puniti barsu
                              Valjda 0:4,Barcelona-Milan 0:4

Bolje se sjecam kada ih je Ivan Zamorano trpao,5:0
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Tako je, ah taj zamorano al je bio igrac, trpao je sve redom, a barsu voleo najvise da puni. Nego jedna stvar ne opasno nervira, sampioni se smenjuju i to je normalno ali da u fudbalu UEFA toliko bude naklonjena Barseloni kao nikada ni jednom klubu toliko ocigledno i to iz godine u godinu,nesto neverovatno.
                                Last edited by AleksandarD; 09-04-12, 18:21.

Comment

Working...
                                X