Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Viktore, nije mala stvar pobediti 9-og na svetu, makar ovaj imao i onoliki broj grešaka
    Kako se približava kraj godine, nema sumnje svi daju max i gledamo izvrstan tenis, kao i svake put u ovo doba...WTF def obećava.. pa kao i svaki put
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• у овом тренутку навијам за Виктора и Дел Потра, остали како хоће...
      sigpic

Comment

• Udari Vića i drugu Top 10 recku za ovu sezonu
        Inače da sam na Timovom mestu bez razmišljanja bih šutnuo Bresnika i našao trenera koji može podučiti šta je to građenje poena a ne svaku lopticu opamprčiti pa šta bude.
        sigpic

Comment

• Sprema se Thiem za London

Comment

• Murray i Simon otvaraju svojom klasikom, break na break. Čini mi se da bi Andy više volio da nema šanse da bude broj 1 do kraja godine, nego sebi ovo radit Mrcvari se

Comment

• Gilles

Gde je papi da navijamo?
              Similis simili gaudet

Comment

• Evo tu sam ja
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jao boze, gle poslednjeg poena .... A ovakvih ce biti i biti...
                  Kostace Endija ovoliki mecevi, ali razumem ga ja u potpunosti - ukazala se prilika. Jednostavno mora da pokusa.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Uze i Gilles poen na mrezi
                    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                      Gilles

Gde je papi da navijamo?
                      Gleda se, zar to da propustim.

Obećava početak. Za njihov matchup možda dvorana trenutno najviše i odgovara Simonu

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                        Jao boze, gle poslednjeg poena .... A ovakvih ce biti i biti...
                        Kostace Endija ovoliki mecevi, ali razumem ga ja u potpunosti - ukazala se prilika. Jednostavno mora da pokusa.
                        Ali je neminovno da će do vjerovatno IW biti prvi igrač svijeta, pa taman i samo koji tjedan. Mislim ima jako velike šanse.

Comment

• Sima je na svom bunjištu, spori hard, dvoranski uslovi i za sada vrlo koncentrisan. Biće ovo jedan naporan i duuug meč
                          sigpic

Comment

• Simon bi volio najviše da može igrati na returnu čitav meč. Servis mu je hendikep.

Comment

• Ali dzaba kada Endi gubi poene iz razmena. Nema svezinu, malko kasni, a malo je i nervozan.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• E bre Gile posred mrežice...

Mi-4c

Comment

Working...
                                X