Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Džumhur na pragu novog čuda, ali negativnog. Prokockao je 5:1 u trećem setu protiv Karlovića, sada gubi 6:5.
    Gledam Murraya pa ne znam šta se događa, ali toliko vodstvo propustiti je golemo.
    Evo igraju TB 3. set.

4:2 Karlović

Pobjeda Karlovića 7:5 u tb, moj Damire..

Murray koristi prvu break loptu i to u gemu u kojem je Klizan imao 40:00, za razliku od Klizana koji svoje 3 nije iskoristio. *3:1 Murray
    Last edited by luka; 26-10-16, 17:45.

Comment

• Comment

• Treba provjeriti da li se Karlovic ikada vratio nakon 2 brejka zaostaka u odlucujucem setu. Svojevrstan podvig naseg Ćumija

Comment

• Nevjerovatno. Kako i zašto Damire?
          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Na krilima ovog preokreta Karlović će i DC još osvojit. Čovjek izgleda u staračkim godinama piše povijest.

Šminka jesi li gledao meč igdje? Ako jesi, kako je ovo uspio postići? Jel neka glupost bila na 5:1, nakon koje se raspao, ili je Ivo odigrao u transu?
            Last edited by luka; 26-10-16, 17:48.

Comment

• Damir prekuco igricu

Comment

• Jesam gledao, nije u pitanju nikakva glupost, Doktor je uhvatio ritam na reternu poslije MTOa i napravio pritisak kao što ga je pravio i u prvom setu 2 puta...samo je tada Damir našao rješenje, ovoga puta nije

u TBu jedan mini brejk dovoljan, neuspješna servis volej kombinacija i propuštena jedna poluprilika za povratak na 3-2

Comment

• Karloviću svaka čast na borbi, izgleda da je jedini on vjerovao u preokret.

Murray je zreo da izgubi ovo, samo da Slovak uđe u malo bolji ritam

00:30 na servis Andya za povratak u set, ali ne koristi.
                  Last edited by luka; 26-10-16, 18:01.

Comment

• Citam Lukine postove i ubedjena sam da Marej gubi, odem na ls i vidim da je lagano uzeo 1.set

Sent from my Z3 compact <3
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Citam Lukine postove i ubedjena sam da Marej gubi, odem na ls i vidim da je lagano uzeo 1.set

Sent from my Z3 compact <3
                      Jel gledaš meč?

I sad vjerujem da će se Klizan vratiti u meč. Nije mu nimalo lako kad ima glavu kakvu ima, al ajde
                      Last edited by luka; 26-10-16, 18:20.

Comment

• pa ocigledno ne gledam, cim sam onakav post ostavila
                        ali polgedala sam ls, osim 1.gema u 1.setu, Marej nije imao vecih problema, a i sad ima brejk prednosti
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Клижан је доживео тренутак славе са Нолетом и то му је све за целу каријеру.....
                          sigpic

Comment

• Mora li svaki return kao iz katapulta moj Klizane
                            Al zato Murray poklanja. Vraćen break.

Comment

• Steta za ovaj gem Klizana. Marej je solidan ali je na izdisaju snaga. Par malo duzih meceva moze mnogo da ga kosta.

Comment

• Vraća Kližan break na servisu za meč Murraya. Idu u tb

Comment

Working...
                                X