Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako mu je krenulo, poraz u dva tie-breaka se čini kao uspjeh.

Tiafoe lagano protiv Millmana.
    Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Kozlov gubi u dva taj brejka od Pospisila, mozda je bilo bolje da je igrao Ilkli ali tesko da se WC za Kvins odbija
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Mareju ce se na Kvinsu i Vimbldonu pridruziti Lendl, falio mi je cutljivac

sigpic

Comment

• Verovatno Ivan ne moze da se veze za Endija usled obaveza ili ko zna cega na duze staze. Pa su onda samo za sezonu trave napravili dogovor. Videcemo kako ce to sve ici ponovo.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Verujem da će Ivan sa Endijem na ovom W imati isto uspeha kao i kad je bio igrač.

Lagano do finala, a onda neki Bum-Bum ili Pet Keš.

Comment

• Ivan radi sa klincima na USTA akademiji, ne znam moze li ovo potrajati duze od trave

sigpic

Comment

• Zasto Kevin Anderson igra Q za Kvins ako je 20i na ATP listi? Jel i Kvins gleda ucinak na travnatim turnirima ili nesto slicno?
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nije prijavio turnir na vrijeme

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                    Zasto Kevin Anderson igra Q za Kvins ako je 20i na ATP listi? Jel i Kvins gleda ucinak na travnatim turnirima ili nesto slicno?
                    Nije prijavio na vreme učešće, WC već dodeljene drugim igračima
                    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Nije prijavio turnir na vrijeme
                      Palo mi je i to na pamet, ali odbacio sam tu misao jer je stigao da igra Q. Koliko ranije moras poslati prijavu za turnir? A kad smo vec kod toga kad se moras prijaviti za kvalifikacije?

Originally posted by Maxx-a View Post
                      Nije prijavio na vreme učešće, WC već dodeljene drugim igračima
                      E vidis to me je bunilo kod kasnjenja, mislio sam da bi on dobio lagano WC al eto i za to je zakasnio

Comment

• Obe entry liste izlaze 6 nedelja ranije,t reba da se pazi. I Mau je zaboravio na Hertogenbos, ali se setio na vreme i dobio WC

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                          Obe entry liste izlaze 6 nedelja ranije,t reba da se pazi. I Mau je zaboravio na Hertogenbos, ali se setio na vreme i dobio WC
                          To onda znaci da je Kevin dobio WC za Q? Sad sam se bas zainteresovao za temu, pa ako te ne mrzi ( ili nekog drugog) - jel postoji neko pravilo kad se dodeljuju WC ili to zavisi od turnira do turnira tj od organizatora? Da li se desio nekada slucaj da su povukli neciju WC ali bez da je sam igrac odustao?

Comment

• Kvalifikacije 3 sedmice pred turnir, ulazne liste za GSove i Masterse se same naprave, tako da o tome ne moraju razmišljati

Comment

• Kvalifikacije se mogu menjati, sto se uvek i desava, to nije striktno

U Francuskoj je pravilo da WC-e dobijaju najstariji igraci, pa ce Noinog naslednika dobiti kada je prsstanem da gledam tenis nema pravila, to je sve na organizatoru. Naravno, postoje neki izuzeci, tako je recimo jedan WC za US Open vec spreman za Mekenzija Mekdonalda koji je NCAA sampion, ali i to je sve utvrdjeni sablon

sigpic

Comment

• i u Halleu kisa

Comment

Working...
                                X