Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rafa sve bolji. Odlična pobeda.NIvo servisa solidan, Bh konstatno dobar, defeniva fantastična, FH sve agresivniji. Ima jo rezervi na FH-u alli sve u svemu OK.

Ne znam ako je ovaj nivo dovoljan, da se dobije Novaka ali u svakom slučaju puno puno bolje nego prošle godine.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
      Rafa sve bolji. Odlična pobeda.NIvo servisa solidan, Bh konstatno dobar, defeniva fantastična, FH sve agresivniji. Ima jo rezervi na FH-u alli sve u svemu OK.

Ne znam ako je ovaj nivo dovoljan, da se dobije Novaka ali u svakom slučaju puno puno bolje nego prošle godine.
      Nije dovoljno, ali bit ce ja se nadam.
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Ovaj mec bas me vratio tamo negde u 2011 i meceve Rafa-Novak,to su te razmene,intenzitet,za koje treba da imas jos nesto ,to nesto da prelomis za te velike meceve,Kei to nema,bar protiv Rafe,verovatno zbog tog kompleksa sto kaze NI
        Inace Kei je dobio Rafu u Kanadi,ali na brzom hardu

Comment

• Drugi mec Rafe zaredom koji ne pogledah od pocetka do kraja.Jebeni poso. odo po reprizu, sace na sk.

Nego gledam statistiku Kei-a, 29 vinera i 34 greške i nije tako strašno...
          Rafa je vidim bio pozitivan u tom omjeru uz dobre procente servisa. Ovaj odmor mu je prijeko potreban sad...
          - 19 Grand Slams titles (84 titles)
          - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
          - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
          - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
          - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
          - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
          - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
          - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Nisam gledao finale, ali video sam statistiku, Rafa pozitivan u odnosu W/UE, to me jako raduje. Idemo sada po Madrid i Rim, a nakon toga i RG. Vamooos
            OVAKO

Comment

• Jos jedna titula, posle dve i vise godina, vezao dve titule.
              Ovo vec fakticki mozemo nazvati realnim napretkom. Ima tu jos dosta oscilacija, ali uvek se uspeva vratiti posle loseg gema. Ako se ovo usporedi sa protekle dve godine, ovo je veci nivo, samim tim sto osvaja titule, znaci da je kompetitivan.
              Sada malo o bekendu. . . nije ovo njegov najbolji bekend, igrao je bolje i 2013 i 2010, ranije tokom karijere, ali nikada bekend nije mu bio stabilniji, maltene osnovni udarac, kao sto je to sada slucaj. Na taj nacin ovaj bekend je nesto sasvim razlicno od svega sto je do sada igrao. E sada problem je forhend i nekonzistentnost istog. U jednom mecu odigra par savrsenih forhend paralela, ali i dosta toga promasi.
              S druge strane servis je sve bolji, a i sada prvi servira, dobro je Skeptik primetio. I to je verovatno deo neke "nove" taktike.
              Sve i svemu navijaci moraju biti zadovoljni, zbog titule, a i zbog ocitog napretka. I ici turnir po turnir.

Comment

• Ja stvarmo ne znam da li gledamo iste meceve i koje bekende vi gledate, ja ni jedan juce nisam video dublji od servis linije.Ova dva turnira su rezultat njegovog giljanja po Juzno Amerckim 250-icama dok ostali poznatiji igraci nisu igrali sljaku i tu je uhvatio momentum i iskoristio svoje sanse. Daleko je ovo od povratka da se ne zanosimo vise

Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk
                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                  Ja stvarmo ne znam da li gledamo iste meceve i koje bekende vi gledate, ja ni jedan juce nisam video dublji od servis linije.Ova dva turnira su rezultat njegovog giljanja po Juzno Amerckim 250-icama dok ostali poznatiji igraci nisu igrali sljaku i tu je uhvatio momentum i iskoristio svoje sanse. Daleko je ovo od povratka da se ne zanosimo vise

Haha, briljiras.
                  1. Andrey Rublev
                  2. Thanasi Kokkinakis
                  3. Alexander Zverev
                  4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Samo sam realan.

Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                      Nego gledam statistiku Kei-a, 29 vinera i 34 greške i nije tako strašno...
                      ...
                      29 vinera i 34 grešaka protiv Rafa u najboljoj verziji u defenzivi na šljaci je znak da je Kei odigrao fantastičan meč.

Moram priznati, da me je Kei iznenadio. Neverovatno koliko je on dobar na šljaci i koliko mu Batcelona leži.

Ako tako nastavi imat če odlične rezultate u Madridu, Rimu i Parizu.

Rafa i Novak imajo strašnu konkurencu na šljaci.

Thiem i Nishikori pre sve.

Odmah iza njih Murray, Monfils te Wawrinka (ako se probudi)

Pa naravno ni Rogera ni Tsongu ne treba odpisati

A ima još takvih koju mogu kad imajo dobear dan da svakoga pobede - FOgnini, Dolgopolov, Cuevas, Delbonis

Čeka nas baš zanimiva sezona na šljaci

Originally posted by Dekson View Post
                      Ja stvarmo ne znam da li gledamo iste meceve i koje bekende vi gledate, ja ni jedan juce nisam video dublji od servis linije.Ova dva turnira su rezultat njegovog giljanja po Juzno Amerckim 250-icama dok ostali poznatiji igraci nisu igrali sljaku i tu je uhvatio momentum i iskoristio svoje sanse. Daleko je ovo od povratka da se ne zanosimo vise

Njegova lopta je za najmanje 2 metara duža nego v Latino americi. Pogodio je i nekoliko fantastičnih returna u zadnjih 10 cm terena.

Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Nisam gledao finale, ali video sam statistiku, Rafa pozitivan u odnosu W/UE, to me jako raduje. Idemo sada po Madrid i Rim, a nakon toga i RG. Vamooos
                      Pogledaj si snimku meča

Rafa je odigrač fantastično

Dobio više nego odličnog Keia

Najbolji meč Rafe u ovoj godini.

Mentalna snaga za čistu desetku.
                      Last edited by miloolja; 25-04-16, 12:41. Reason: edituj, ispravi post, ne možeš u 5 min svima posebno odgovarati

Comment

• Ram i Rubljov ce igrati u kvalifikacijama Halea, Rusu bas lose ide i posto je igrao u Moskvi na sljaci treba ocekivati da Rampras ovo dobije. Ima jos par odlicnih parova
                        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kevin Anderson se malo zaboravio i evo kazne https://www.lta.org.uk/globalassets/...ngles-draw.pdf

sigpic

Comment

• Marej vs Mau, Lopez vs Cilic, Kirios vs Raonic, Izner vs del Potro, Vavrinka vs Verdasko.. prva runda Kvinsa

sigpic

Comment

• Odličan turnir u najavi

Comment

• Dobar otpor Rubljova u Haleu ali Ram ocekivano ide dalje u dva taj brejka. U taj brejku prvog je u 16 poena vidjeno 11 mini brejkova!

sigpic

Comment

Working...
                                X